x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    01 Apr 2008   •   00:00

SPANIA. Fundaşul român Cosmin Contra a fost desemnat “Trompeta meciului‘‘ de cotidianul AS, după ce a fost eliminat în minutul 28 al partidei pe care echipa sa, Getafe, a pierdut-o cu 2-0, pe teren propriu, cu Osasuna, în etapa a 30-a a Primerei Division. “Seară proastă pentru român. A văzut cartonaşul galben şi apoi pe cel roşu la un fault asupra lui Monreal. Eliminare decisivă‘‘, a notat sursa citată. Getafe se află pe locul 11 în clasament şi este calificată în finala Cupei Spaniei.

 

BEIJING 2008. Flacăra olimpică a ajuns ieri la Beijing cu un avion Airbus A330, care a venit de la Atena. În Piaţa Tienanmen, preşedintele Chinei, Hu Jintao, i-a înmânat torţa lui Liu Xiang, campion olimpic la 110 m garduri, moment care a marcat lansarea oficială a ştafetei olimpice. Ceremonia a fost transmisă de posturile de televiziune cu un uşor decalaj, deşi pe ecrane apărea inscripţia “în direct‘‘. Mâine, flacăra olimpică va pleca în jurul lumii, urmând să revină în China în luna mai.

 

DINAMO. Portarul Bogdan Lobonţ a declarat ieri, cu ocazia lansării unor noi produse din linia de îmbrăcăminte Lobby One, că încă mai crede în şansele echipei sale de a ocupa locul doi la finalul campionatului, în ciuda înfrângerii din ultima etapă, 1-2, cu CFR Cluj. “Mai sunt opt etape şi toţi ne dorim să obţinem maximum posibil în fiecare meci. În fotbal se poate întâmpla orice‘‘, a spus fotbalistul dinamovist.

 

FORMULA 1. Asociaţiile evreieşti din Marea Britanie i-au cerut preşedintelui FIA, Max Mosley, să-şi dea demisia, după ce acesta a fost fotografiat de tabloidul News of the World în timpul unei orgii, în care juca rolul unui comandant de lagăr nazist, dar şi pe cel al unui prizonier. Tatăl lui Mosley a fost fondator al Uniunii Britanice a Fasciştilor, iar părinţii săi s-au căsătorit în 1936 la Berlin, la nuntă fiind invitat şi Adolf Hitler.

×
Subiecte în articol: sport