x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    04 Apr 2008   •   00:00

POLI IAŞI. Clubul din Copou riscă să nu primească licenţa pentru sezonul viitor, deoarece are datorii de 2,9 milioane de lei. “Sunt ceva întârzieri &

POLI IAŞI. Clubul din Copou riscă să nu primească licenţa pentru sezonul viitor, deoarece are datorii de 2,9 milioane de lei. “Sunt ceva întârzieri în ceea ce priveşte achitarea restanţelor către stat şi către terţi, însă o parte din sumă a fost plătită şi sperăm ca în cel mai scurt timp datoriile să fie achitate de acţionari”, a declarat preşedintele Sorin Boca. Termenul de depunere a dosarelor de licenţiere a fost 31 martie, Poli Iaşi fiind programată la audiere de către Comisia de Licenţiere la începutul lunii mai.

 

SPANIA. Postul de televiziune TV3, unul dintre sponsorii clubului FC Barcelona, a anunţat că fostul internaţional spaniol Josep Guardiola îi va lua locul lui Frank Rijkaard  pe banca tehnică a echipei catalane, schimbarea urmând să aibă loc la finalul sezonului. Un comunicat al conducerii clubului dezminte însă informaţia, potrivit acestuia tehnicianul olandez bucurându-se în  continuare de încrederea Consiliului Director.

 

CUPA ROMÂNIEI. Finala Cupei României, care va avea loc la 10 mai, la Piatra Neamţ, va fi organizată de firma care s-a ocupat şi de ultimul act al Ligii Campionilor din 2007, dintre Milan şi Liverpool. Aceasta va veni cu propriul sistem audio şi cu două ecrane de câte 48 de metri pătraţi, care vor fi amplasate în dreptul tabelei de marcaj şi deasupra peluzei. Spectatorilor le vor fi împărţite 20.000 de baloane şi 10.000 de mingi cu însemnele competiţiei.

 

DRAMĂ. Fotbalistul croat Hrvoje Custic, 25 de ani, de la echipa Zadar, a murit ieri după ce a fost grav rănit la cap în timpul unui meci de campionat disputat la finalul săptămânii trecute. El a fost internat sâmbătă, în comă, după ce s-a lovit cu capul de un zid de beton aflat la doi metri de teren, în timpul meciului cu Cibalia Vinkovci.

×
Subiecte în articol: sport