x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    06 Apr 2008   •   00:00
Info

6 aprilie 2008:Dinamo nu a impresionat la Galaţi, dar, cel mai important, şi-a mai trecut în cont trei puncte, graţie reuşitei lui Dănciulescu

 

POLI – “U” CLUJ: Uhrin, mulţumit doar parţial
Universitatea Cluj a pierdut clar, scor 0-3, pe terenul Politehnicii, iar Alpar Meszaroş îşi leagă speranţele în pri­vinţa evitării retrogradării de meciul cu Universitatea Craiova. “Dacă vom bate miercuri Craiova, atunci şansele noastre la evitarea retrogradării vor creşte”, a spus tehnicianul “şepcilor roşii”. “La 3-0 am mai fi putut înscrie”, a spus antrenorul lui Poli, Duşan Uhrin jr., care s-a arătat nemulţumit de jocul echipei sale în prima jumătate de oră.

 

FARUL – RAPID: Giuleştenii rămân pe podium

În urma rezultatului de egalitate de la Constanţa, scor 0-0, coroborat cu victoriile obţinute de Unirea Urziceni, sâmbătă, de Poli Timişoara şi de Dinamo, ieri, “vişiniii” îşi păstrează locul trei, însă doar graţie golaverajului. În ultimul sfert de oră al meciului giuleştenii au evoluat în inferioritate, Costin Lazăr fiind eliminat ca urmare a cumului de cartonaşe. Farul a do­minat cu autoritate finalul partidei, însă E. Nanu şi Gerlem au irosit două ocazii uriaşe.

 

OŢELUL – DINAMO: Încă trei puncte pentru “câini”

Dinamo nu a impresionat la Galaţi, dar, cel mai important, şi-a mai trecut în cont trei puncte, graţie reuşitei lui Dănciulescu (foto), iar prezenţa în edi­ţia viitoare a Cupei UEFA a devenit un obiectiv ca şi îndeplinit. La meci a asistat şi preşedintele Unirii Urziceni, Mi­hai Stoica. Acesta a luat loc alături de preşedintele gazdelor, Marius Stan, cu care a lucrat în urmă cu câţiva ani la gruparea de la Dunăre. Între cei doi a avut şi un conflict la scurt timp după ce Meme a plecat de la Galaţi.

 

CRAIOVA – BISTRIŢA:Mititelu: “Am avut ghinion”

Universitatea nu a reuşit decât o remiză, scor 1-1, pe teren propriu, cu Gloria Bistriţa, şi a ratat prilejul de a scăpa aproape definitiv de grijile re­trogradării. “Ghinion imens! Am avut multe ocazii de gol. Am dat de trei ori în bară. Cei de la Bistriţa au avut un noroc imens, nu am mai văzut aşa ceva. De fapt, nici nu ştiu unde a fost Gloria în a doua repriză, că pe teren n-a existat”, a declarat la final patronul oltenilor, Adrian Mititelu.

 

IAŞI – URZICENI: Victorie pentru Cupa UEFA

După o perioadă de secetă în deplasare, Unirea Urziceni s-a impus la Iaşi, scor 3-2, şi rămâne în cursa pentru Cupa UEFA. “Ar trebui să fiu fericit, dar nu este aşa. Pe final am avut noroc cu Stelea”, a spus la final antrenorul ialomiţenilor, Dan Petrescu. Tehnicianul gazdelor, Ionuţ Popa, a fost protagonistul negativ al partidei, după ce l-a îmbrâncit pe Mara în momentul schimbării acestuia. “Nu eram atent, el s-a lovit de mine”, a comentat Popa.

 

 

STRANIERI : Keşeru a marcat pentru Libourne

Împrumutat de Nantes la divizionara secundă Libourne, Claudiu Keşeru a înscris un gol în partida disputată pe teren propriu cu Dijon, scor 2-0, într-un meci disputat în cadrul etapei a 31-a. Internaţionalul român de ti­ne­ret a fost titular şi a deschis scorul în minutul 31. În acest sezon, Keşeru a marcat şase goluri pentru Libourne, care ocupă în acest moment locul 19, retrogradabil, la trei puncte de ultima poziţie salvatoare.

 

ANTRENORI: Hagi este dorit la Galatasaray

După ce antrenorul Karl-Heinz Feldkamp şi-a prezentat demisia de la Ga­latasaray Istanbul, presa turcă sus­ţine că principalul favorit pentru a-l înlocui este Gheorghe Hagi . “Pleacă Feldkamp, vine Hagi”, a ti­trat cotidianul Tumspor. Cel mai mare fotbalist ro­mân al tuturor timpurilor a mai pre­gă­tit pe Galata în sezonul 2004-2005, când a reuşit să cucerească Cupa Turciei. Pe lista başkanilor se mai află Michael Laudrup şi Klaus Toppmoller.

 

DINAMO: Lobonţ pleacă la Lazio Roma

Surse din cadrul grupării din Ştefan cel Mare susţin că portarul Bogdan Lobonţ a semnat un precontract cu Lazio Roma, echipă ce a barat drumul “câinilor” spre grupele Ligii Campionilor. Transferul ar urma să fie pa­rafat după turneul final al Campio­natului European, oficialii dinamovişti încercând să scoată un preţ cât mai bun. Dacă afacerea se va realiza, “Lobby” va redeveni coleg cu Radu Ştefan, care va fi cumpărat definitiv de gruparea romană.

×
Subiecte în articol: sport