x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    08 Apr 2008   •   00:00

ITALIA. Ştefan Radu nu a dat randamentul scontat ca fundaş central, în partida pe care Lazio a terminat-o la egalitate, 2-2, cu Parma, în etapa a 32-a din Il Calcio, fiind considerat cel mai slab jucător al formaţiei din Roma de către agenţia Datasport, care i-a acordat nota 4,5. În schimb, cotidianul Il Tiempo l-a notat cu 6, remarcînd că a avut o prestaţie pozitivă, locul său natural fiind în centrul defensivei. Ştefan Radu a fost titular, fiind înlocuit în minutul 62.

 


HANDBAL. Echipa masculină UCM Reşiţa a fost învinsă în deplasare, de Benfica Lisabona, cu scorul de 31-26, în prima manşă din sferturile de finală ale Challenge Cup. Returul va avea loc duminică, la Reşiţa, elevii lui Aihan Omer avînd nevoie de o victorie la cel puţin şase goluri pentru a se califica în ultimul act. De remarcat că Benfica a eliminat în sferturi o altă echipă românească, Poli Izometal Timişoara, pe care a învins-o în ambele meciuri.

 

TENIS. Edina Gallovits a urcat şase poziţii şi se află pe locul 56 în clasamentul WTA, dat publicităţii ieri. Raluca Olaru ocupă locul 68, iar Sorana Cârstea se situează pe locul 90. La masculin, Victor Hănescu se află pe locul 69, cu o poziţie mai sus decît săptămîna trecută, iar Andrei Pavel ocupă locul 93, în urcare cu patru locuri.

 

OŢELUL. Directorul sportiv Marius Stan a declarat că la finalul sezonului va renunţa la cîţiva jucători, fără a face nominalizări, vizaţi fiind cei a căror atitudine lasă de dorit. “Nu este o ameninţare, doar o punere în temă. Am mai făcut aşa ceva, am mai renunţat deodată la 18 jucători, apoi la încă nouă. Dacă unii cred că vor pleca în condiţii care să-i avantajeze, se înşală. O să-i usture‘‘, a spus oficialul gălăţean. Referitor la interesul clubului Poli Timişoara pentru Janos Szekely, acesta a afirmat că o ofertă serioasă trebuie făcută la finalul campionatului şi nu înaintea meciului direct.

×
Subiecte în articol: sport