x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    20 Apr 2008   •   00:00

 

Vaslui – Poli Iaşi - Mulţumiţi după remiză

Deşi echipa pe care o patronează nu a reu

 

Vaslui – Poli Iaşi - Mulţumiţi după remiză

Deşi echipa pe care o patronează nu a reuşit decît un 0-0 ieri, pe teren propriu, cu Poli Iaşi, Adrian Porumboiu s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor lui Emil Săndoi. “S-a văzut clar că echipa a vrut, însă nu a avut şi un dram de noroc. Eu sunt mulţumit de cum au jucat băieţii, chiar i-am felicitat la final şi le-am spus că, în ciuda rezultatului de egalitate, vor încasa prima ca pentru o victorie”, a spus finanţatorul vasluienilor.

 

Rapid – Pandurii - Trei puncte de la Coman

În dorinţa de a întrerupe seria de nouă etape de invincibilitate a revelaţiei sezonului de primăvară, giuleştenii s-au aruncat în ofensivă, lucru care ar fi putut să-i coste. Numai că în poartă s-a aflat Dani Coman, omul căruia suflarea “vişinie” trebuie să-i mulţumească pentru scorul de 1-0 înregistrat aseară. A parat un penalty executat de Ilie Iordache şi a mai scos de trei ori în situaţii de “unu la unu” cu atacanţii adverşi. În cele din urmă, Costin Lazăr a adus liniştea celor 5.000 de fani rapidişti.

 

BISTRIŢA – CEAHLåUL - Speranţe venite din Ardeal

După un succes, 1-0, gol Rusmir din penalty, Ceahlăul continuă să spere la evitarea retrogradării. “Este doar un pas, care nu ar avea valoare dacă nu vom cîştiga etapa viitoare cu Universitatea Cluj. Ne bucurăm de această victorie obţinută cu şansă, dar avem în continuare viaţă grea”, a declarat “secundul” moldovenilor, Dorin Zotincă. La rîndul său, antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău, a aruncat “pisica” spre arbitraj: “Nu ştiu dacă arbitrajul a fost corect şi nu comentez mai multe. A fost nervozitate, iar eu nu-i pot controla pe jucători”.

 

POLI – U CRAIOVA - Viitorul sună bine în Bănie

Timişorenii nu se mai trezesc din “coşmarul Craiova”. Deşi au avut ascendent moral după autogolul lui Dina, trupa lui Uhrin jr a fost îngenuncheată de Florin Costea şi de acelaşi Dina. “Pentru unii dintre jucători a fost o ultimă şansă. Am arătat ca şi cum nu am vrut să jucăm”, a declarat tehnicianul ceh al lui Poli. De partea cealaltă, Nicolo Napoli (foto) a precizat: “Rezultatul este corect”.

 

MIOVENI – FARUL - Luptă pentru supravieţuire

Gruparea argeşeană are de trecut astăzi un hop important în lupa pentru evitarea retrogradării, urmînd a primi o contracandidată, Farul. “Sunt supărat pe jucători, trebuie să demonstreze că merită să rămînă în prima ligă”, a declarat principalul finanţator, Gigi Neţoiu. Antrenorul constănţenilor, Ioan Marin, cere concentrare: “O victorie a noastră ar clarifica încă o echipă care va pica în Liga 2, dar, totuşi, pentru noi nu ar fi suficient.”

 

HANDBAL - Grupă grea pentru CE

Tragerea la sorţi pentru grupele preliminare de calificare la CE din 2010 a adus adversare dificile pentru naţionala României. Astfel, în Grupa 1, elevii lui Aihan Omer vor da piept cu Suedia, Polonia, Muntenegru, Turcia şi Georgia, primele două clasate urmînd a obţine biletele pentru turneul final din Austria.

 

MMA - Show cu Medina şi Zmărăndescu

Vineri seară, la Ploieşti, în cadrul show-ului denumit “Noaptea Gladiatorilor”, organizat de Raluca Sandu şi Todd Medina, românii au fost protagoniştii principali. Astfel, Cătălin Zmărăndescu, bodyguardul patronului Stelei, Gigi Becali, l-a învins prin KO pe Steve Savegh, în timp ce amfitrionul Todd Medina a trecut, tot înainte de limită, de Shannon Ritch. Alţi doi luptători români, Eugen Preda şi Adrian Preda, au ieşit victorioşi din ring.

 

PORTUGALIA - Grevă la Boavista Porto

Jucătorii lui Boavista Porto, ocupanta locului 10 în prima ligă a campionatului Portugaliei, intenţionează să boicoteze partida cu National Madeira, din etapa a 27-a. Fotbaliştii sînt nemulţumiţi pentru neplata salariilor pe ultimele două luni. “Este o zi de doliu pentru fotbalul portughez, dar jucătorii sînt foarte uniţi în această luptă”, a declarat preşedintele sindicatului fotbaliştilor, Joaquim Evangelista.


 

Cupa Cupelor - Eşec pentru Rulmentul

Echipa feminină de handbal Rulmentul Braşov a pierdut, în deplasare, scor 27-28, partida disputată în faţa formaţiei spaniole Akaba Bera Bera, în prima manşă a semifinalelor Cupei Cupelor. “Din păcate am intrat în ritmul lor şi asta ne-a costat. Nu cred că putem rata calificarea”, a declarat la final antrenoarea braşovencelor, Mariana Târcă. Returul este programat sîmbăta viitoare, la Braşov.

 

×
Subiecte în articol: sport