x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    24 Apr 2008   •   00:00

DATORII. Clubul UTA a achitat ieri datoria de 180.000 de euro plus TVA către CFR Cluj, reprezentînd suma de transfer a jucătorilor Florin Dan şi Robert Roszel. Marţi, Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul FRF sancţionase clubul UTA cu neprogramarea &i

DATORII. Clubul UTA a achitat ieri datoria de 180.000 de euro plus TVA către CFR Cluj, reprezentînd suma de transfer a jucătorilor Florin Dan şi Robert Roszel. Marţi, Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul FRF sancţionase clubul UTA cu neprogramarea în campionat începînd cu etapa a 32-a, pînă la achitarea datoriei. “U” Cluj a scăpat la rîndul său de neprogramare, deoarece a plătit datoria de 60.000 de euro pe care o avea faţă de portarul Martin Todor. În pericol de a nu fi programată se află Poli Iaşi, care are o datorie tot către CFR Cluj, pentru transferurile jucătorilor Svetoszar Mijin şi Răzvan Târlea.

 

BOX. Adrian Diaconu, campion mondial interimar la categoria semigrea (WBC), titlu cîştigat sîmbătă, în faţa americanului Chris Henry, va primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni, în cadrul unei ceremonii programate astăzi. De asemenea, Diaconu va primi şi un teren de casă în Buşteni.

 

ECHIPAMENT. “Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a intrat în posesia ultimei tranşe de echipament Asics pe care sportivii din ţara noastră îl vor folosi la JO de la Beijing”, a declarat Violeta Beclea-Szekely. Fosta atletă a făcut acest anunţ ieri, cu ocazia inaugurării primului magazin Asics din România, la Băneasa Shopping City.

 

GERMANIA. Antrenorul olandez Fred Rutten va prelua din vară formaţia germană Schalke 04, cu care a semnat un contract pe doi ani. De serviciile actualului tehnician al lui Twente Enschede s-a mai interesat şi SV Hamburg, însă acesta a optat pentru Schalke, unde va avea la dispoziţie unul dintre cele mai mari bugete din fotbalul german. Formaţia din Gelsenkirchen ocupă locul 3 în Bundesliga, avînd şanse de calificare în Liga Campionilor.

 

UCRAINA. Şahtior Doneţk a învins cu scorul de 4-1, în deplasare, pe Zoria Lugansk, într-un meci restanţă din cadrul etapei a 18-a a campionatului Ucrainei. La oaspeţi, fundaşul Răzvan Raţ a fost integralist. Cu patru runde înainte de final, Şahtior conduce în clasament cu 62 de puncte, fiind urmată de Dinamo Kiev, cu 61 de puncte.

 

BASCHET. Preşedintele FRB, Carmen Tocală, a anunţat că, în urma Conferinţei Federaţiilor Naţionale Europene, s-a decis înfiinţarea Ligii Balcanice la baschet masculin, la care vor participa zece echipe din România, Serbia, Turcia, Macedonia şi Bulgaria. Competiţia, la care ţara noastră va avea două echipe, va debuta în ianuarie 2009.

×
Subiecte în articol: sport