x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Inscriem la Mioveni"

"Inscriem la Mioveni"

de Ionut Paduraru    |    07 Oct 2007   •   00:00
"Inscriem la Mioveni"
Sursa foto: GRIGORE POPESCU/

Antrenorul Massimo Pedrazzini are probleme de efectiv şi inaintea partidei din această seară de la Mioveni. Italianul nu poate conta pe Bănel Nicoliţă şi Surdu, accidentaţi, dar speră intr-o recuperare de ultim moment a lui Goian.

STEAUA - Işi revine Goian, s-au rupt Bănel şi Surdu


Antrenorul Massimo Pedrazzini are probleme de efectiv şi inaintea partidei din această seară de la Mioveni. Italianul nu poate conta pe Bănel Nicoliţă şi Surdu, accidentaţi, dar speră intr-o recuperare de ultim moment a lui Goian.

Â

In aceste condiţii, Pedrazzini le cere jucătorilor săi concentrare maximă in următoarele partide, pentru a nu pierde contactul cu locurile fruntaşe. "Am vorbit cu băieţii şi le-am spus că meciurile care vin sunt foarte grele. Trebuie să incercăm să nu repetăm erorile pe care le-am făcut pănă acum. Le-am spus că trebuie să facem totul ca să rămănem legaţi de campionat, de locurile fruntaşe. Ne trebuie multă determinare şi multă muncă pentru ca să ne păstrăm lăngă echipele fruntaşe", a spus tehnicianul.

Â

ACCIDENTaRI. Antrenorul italian a vorbit apoi şi despre situaţia medicală inaintea partidei de azi cu Dacia Mioveni. "Cert este faptul că Surdu şi Nicoliţă sunt indisponibili. Surdu acuză o leziune musculară, iar Nicoliţă are o entorsă la glezna piciorului stăng. Avem jucători foarte importanţi care sunt accidentaţi, iar asta ne dă posibilitatea să introducem jucători proaspeţi, să le dăm o şansă. Sper să-l putem recupera pe Goian", a declarat Pedrazzini. O decizie in privinţa folosirii stoperului urma să fie luată aseară, după ultimul antrenament efectuat inaintea deplasării la Mioveni. Tot ieri, Massimo Pedrazzini a anunţat că nu va mai face de acum inainte declaraţii in limba romănă, pentru a nu exista riscul să ii fie interpretate greşit vorbele.

Â

INCREZĂTOR. Cel mai optimist stelist inaintea partidei din această seară era managerul Adrian Ilie, care este convins că roş-albaştrii nu vor avea probleme la Mioveni. "Nu are de ce să ne fie teamă de meciul cu Dacia. Dacă vom juca precum in meciul cu Arsenal, cu aceeaşi atitudine şi determinare, nu avem cum să nu ne impunem. Moralul jucătorilor e in creştere. Cu Arsenal am jucat bine, ne-a lipsit golul. Cu siguranţă vom inscrie la Mioveni şi, cred, mai mult de două goluri. Nu subestimăm adversarul. Steaua are destulă experienţă incăt să nu trateze de sus nici o echipă", a spus Ilie.

Â

SPERANŢE. In replică, antrenorul Daciei Mioveni, Florin Marin, a declarat că elevii săi vor juca fără complexe in faţa Stelei. "Problemele de la echipă s-au terminat şi acum ne putem pregăti căt mai bine, nu aşa cum s-a intămplat inaintea meciului cu Universitatea Craiova. Vom juca fără complexe contra unei echipe care face parte din elita europeană a fotbalului. Faptul că au mai multe indisponibilităţi nu are prea mare importanţă, deoarece Steaua are un lot valoros. Pentru noi este foarte important să nu comitem erori din care să primim gol, ei ştiu să profite de fiecare greşeală şi asta ne-ar fi fatal", a spus tehnicianul.

ionut.paduraru@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport mioveni