x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Internaţional – "U" Craiova 0-1: Victorie – da, spectacol – ba

Internaţional – "U" Craiova 0-1: Victorie – da, spectacol – ba

de Mario Morcov    |    09 Noi 2009   •   00:00
Internaţional – "U" Craiova 0-1: Victorie – da, spectacol – ba
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Oltenii şi-au trecut în cont prima victorie în deplasare din acest tur de campionat, dar au tremurat serios în faţa unei echipe agresive şi care a ratat egalarea pe final, deşi era în inferioritate.



13 etape a aşteptat Universitatea primul succes obţinut în deplasare. Cu gânduri mari înaintea începerii campionatului, ca în fiecare an, de altfel, craiovenii se găseau înaintea meciului de la Mioveni sub linia roşie a clasamentului, obiectivul schimbându-se din ocuparea unui loc de cupele europene în evitarea retrogradării.

Oltenii au intrat destul de montaţi contra echipei antrenate de Ştefan Stoica, dar ocaziile mai mari le-au aparţinut gazdelor, care s-au lovit de forma bună a lui Silviu Lung jr, revenit în poarta "alb-albaştrilor". Cu puţin înainte de pauză, Wobay i-a pasat perfect la întâlnire lui Dina (foto în albastru), iar atacantul a înscris din alunecare unicul gol.

Pe final, în loc să primească just un penalty, argeşenii au rămas fără "căpitanul" Frăsineanu, care a fost eliminat aiurea pentru simulare, dar chiar şi aşa au avut egalarea în vârful bocancului. "Mi-am felicitat jucătorii pentru dăruire, efort, dar probabil că presiunea rezultatelor a fost apăsătoare şi de aceea nu am mai putut evolua ca la Urziceni. Nu sunt încântat de joc. Am făcut schimbările când trebuia. Au fost mai mulţi jucători cu situaţii mai speciale."

×
Subiecte în articol: sport