x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ioan Becali: "Mutu va scăpa cu o pedeapsă uşoară"

Ioan Becali: "Mutu va scăpa cu o pedeapsă uşoară"

02 Mar 2010   •   00:00

Impresarul Ioan Becali este convins că Adrian Mutu, care va fi audiat miercuri de Comisia Antidoping a CONI, va scăpa cu o pedeapsă uşoară, verdictul în ceea ce-l priveşte pe atacantul Fiorentinei urmând a fi făcut public abia peste cîteva zile.

"Mâine ştim doar ce se întâmplă la audieri, nu verdictul în cazul Mutu. Avocaţii au avut o lună de zile la dispoziţie, mâine se ţine şedinţa şi în câteva zile, maxim o săptămână, se va da verdictul. După spusele avocaţilor şi declaraţiile celor în măsură să le dea, suntem optimişti. E un caz de doping lejer şi nimic mai mult. Dacă iei cocaină, e nasol, însă consumul unor substanţe uşoare te disculpă. Acele pastile au fost aduse de mama lui Adi, le-a luat atât el cât şi Consuelo, noi avem prospectele şi tot ce trebuie pentru a-i face o apărare cât mai bună", a spus Becali la GSP TV.

Adrian Mutu va fi audiat miercuri, la Roma, de la ora 16:00, după ce în luna ianuarie a depistat pozitiv de două ori cu sibutramină. Dacă judecătorii sportivi vor considera că Mutu este recidivist, după episodul Chelsea, atacantul riscă o pedeapsă între 1 şi 4 ani de suspendare. În caz contrar, decarul Fiorentinei ar putea fi suspendat pe o perioadă de maxim 3 luni.

×
Subiecte în articol: mutu proces dopping