x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ioan Ovidiu Sabău:"Credem în şansa nostră"

Ioan Ovidiu Sabău:"Credem în şansa nostră"

de Daniel Stan    |    24 Iul 2009   •   00:00
Ioan Ovidiu Sabău:"Credem în şansa nostră"
Sursa foto: David Moldovan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Gruparea de pe Bega a revenit miercuri noapte din turneul efectuat în Austria şi va intra în linie dreaptă pentru "dubla" cu Şahtior Doneţk, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.



Înainte de întâlnirea cu fostul său mentor, Mircea Lucescu, antrenorul timişorenilor, Ovidiu Sabău, s-a declarat optimist: "Până la ora primului joc cu Şahtior mai este o săptămână şi sper să fim apţi 100%. Va fi foarte greu, ucrainenii sunt deţinătorii Cupei UEFA, clar şi favoriţi. Credem însă în şansa noastră. Consider că este un minus faptul că pe banca celor din Doneţk se află Mircea Lucescu. Cunoaşte fotbalul românesc şi acest lucru este un dezavantaj".

Fostul internaţional a caracterizat şi turneul din Austria: "Lucrez cu aceşti băieţi de câteva săptămâni, dar încă suntem departe de ceea ce vreau eu. Sunt mult mai optimist faţă de cum eram înainte de plecarea în Austria. Aş mai avea nevoie de doi-trei jucători pentru a crea concurenţă, iar de noile achiziţii, Bourceanu şi Claudiu Ionescu, sunt mulţumit".

Căpitanul Dan Alexa a declarat la rândul lui: "Şahtior are prima şansă, însă noi, jucătorii, vom da totul pentru un rezultat bun. Dacă vom reuşi, în retur, la Timişoara, alături de suporteri, orice poate fi posibil". Prima manşă dintre Şahtior şi FC Timişoara se va disputa miercurea viitoare, la Doneţk.

×
Subiecte în articol: sport timisoara sahtior donetk