x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ironii spre Lucescu jr.

Ironii spre Lucescu jr.

10 Mar 2004   •   00:00

In Ghencea, apropierea returului a declansat orgolii nemasurate.

Aflat la debut pe banca tehnica a celor de la FC Brasov, adversara Stelei de duminica, Razvan Lucescu a intrat in colimatorul lui Victor Piturca. "Sper sa-i facem botezul lui Razvan Lucescu ca antrenor asa cum ne dorim noi. Am inteles ca prima pe care o au promisa jucatorii de la Brasov este foarte consistenta, inclusiv Razvan Lucescu contribuind la ea", a declarat antrenorul Stelei cand a fost intrebat despre confuntarea de la Brasov, cu fiul lui Mircea Lucescu.

Nu, schimbarii sistemului din 2005

Antrenorul ros-albastrilor nu s-a aratat de acord cu schimbarea sistemului competitional din acest retur. "Probabil returul nu va fi corect si nu e normal sa se treaca acum la sistemul cu 18 echipe. Normal ar fi sa se treaca la acest sistem din sezonul 2005 - 2006. Daca presedintele LPF le-a atras atentia presedintilor de club sa nu incerce sa recurga la aranjamente, sunt sigur ca asa o sa intample", a opinat Victor Piturca.

Fara reprezentant in AAFR?

Desi a declarat ca toti antrenorii trebuie sa faca parte din AAFR, tehnicianul trupei din Ghencea nu a dorit sa precizeze clar daca va deveni membru in sindicatul tehnicienilor. "Am primit un telefon aseara de la Gigi Staicu, care m-a rugat sa fac parte din sindicatul antrenorilor. Toti antrenorii trebuie sa faca parte din acest sindicat, dar nu stiu daca o sa doresc eu acest lucru". Piturca a fost singurul antrenor din Divizia A care nu a fost prezent la infiintarea AAFR.
( MIHAI IGIROSANU )

×
Subiecte în articol: sport