x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ITALIA • Chivu – da, Mutu – nu

ITALIA • Chivu – da, Mutu – nu

de Delia Gomoescu    |    31 Oct 2008   •   00:00

Inter Milano a pierdut şefia în Serie A după ce a remizat în deplasare, 0-0 cu Fiorentina, care nu a putut conta pe Mutu, accidentat.



În schimb, Cristi Chivu a fost integralist în echipa lui Jose Mourinho, care l-a folosit pe român pe postul de închizător. "Pus să joace în linia mediană din cauza absenţelor pe care Inter le are în acest compartiment, Chivu nu a convins suficient. A încercat de multe ori şutul de la distanţă, dar nu a avut precizie", a notat agenţia Datasport despre evoluţia căpitanului naţionalei României. De partea cealaltă, Fiorentina a anunţat că absenţa lui Adrian Mutu a fost o precauţie după accidentarea suferite de atacant în partida cu Palermo din etapa trecută. "Mutu nu a fost folosit din cauza unei leziuni suferită la rotulă. După o ultimă testare pe teren s-a observat că durerile persistă, astfel că s-a ajuns la această pauză de precauţie", a scris site-ul clubului toscan. Cotidianul Il Giornale a precizat că Mutu va fi nevoit să ia tot mai des asemenea pauze deoarece staff-ul medical al Fiorentinei a decis că românul nu are nevoie pentru moment de o intervenţie chirurgicală.

Tot în etapa a 9-a a campionatului italian, Ştefan Radu a contribuit decisiv la golul victoriei obţinute de Lazio, în deplasare, 2-1 cu Chievo. Integralist, Radu a fost autorul centrării din minutul 82, care a fost deviată în propria poartă de Mantovani. La Chievo a debutat mijlocaşul Bogdan Pătraşcu, care a evoluat la rândul său pe toată durata partidei. Şi Paul Codrea a fost integralist pentru Siena, învinsă cu 2-1 de AC Milan, în deplasare. "A încercat să dea mai multă vigoare zonei mediane şi a trecut foarte aproape de golul egalizator pe final, la o lovitură liberă", a scris Datasport despre Codrea. La Siena, Cosmin Moţi a fost doar rezervă.

×
Subiecte în articol: sport