x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “Jucăm pentru noi!”

“Jucăm pentru noi!”

de Daniel Stan    |    26 Mar 2008   •   00:00

Ajunşi nesperat pe podium, dinamoviştii primesc duminică liderul CFR Cluj. Între vehiculatul “stimulent” oferit de Gigi Becali, la fel ca anul trecut, şi dorinţa preşedintelui executiv Cristi Borcea ca titlul să nu ajungă în Ghencea, antrenorul Gigi Mulţescu cere concentrare maximă.

DINAMO – CFR CLUJ


Ajunşi nesperat pe podium, dinamoviştii primesc duminică liderul CFR Cluj. Între vehiculatul “stimulent” oferit de Gigi Becali, la fel ca anul trecut, şi dorinţa preşedintelui executiv Cristi Borcea ca titlul să nu ajungă în Ghencea, antrenorul Gigi Mulţescu cere concentrare maximă. “Pe mine nu mă interesează ceea ce se vehiculează. Jucăm doar pentru noi şi pentru suporteri, trebuie să salvăm acest sezon”, a declarat tehnicianul “câinilor”. Acesta a mai adăugat: “Chiar dacă nu joacă Trică, trebuie să fim concentraţi la ceilalţi jucători din lotul lui CFR. Au apărut Dorsin, Dubarbier şi alţii”. Unul dintre acţionari, Vasile Turcu, a precizat: “Ne respectăm şi nu vom face vreo alianţă, mai ales cu Steaua”. Mulţescu are ceva probleme, Izvoranu şi Miranda pregătindu-se separat. De asemenea, portarul Romanovs ameninţă cu plecarea, fiind nemulţumit de statutul de rezervă eternă.

 

Bilete la derby

Gruparea din Ştefan cel Mare a pus în vânzare biletele pentru partida cu CFR Cluj, programată duminică de la ora 20:30. Cele mai ieftine tichete sunt la Peluza I şi la Peluza “Cătălin Hâldan”, 10 RON, în timp ce Tribuna a II-a un bilet costă 15 RON, la Tribuna O preţul este de 30 RON, iar la Tribuna VIP 50 RON. Casele de bilete sunt deschise zilnic, inclusiv în ziua meciului, între orele 11:00-18:00.

×
Subiecte în articol: sport