x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jucătorii se dezic

Jucătorii se dezic

de Mihai Igirosanu    |    24 Aug 2007   •   00:00
Jucătorii se dezic
Sursa foto: Marin Raica/

Atacurile patronului Gigi Becali impotriva antrenorului Gică Hagi i-au afectat pe jucătorii roş-albaştrilor, care au declarat că nu vor să mai fie implicaţi.

STEAUA - Intoarcere spectaculoasă de situaţie in conflictul Becali-Hagi

Atacurile patronului Gigi Becali impotriva antrenorului Gică Hagi i-au afectat pe jucătorii roş-albaştrilor, care au declarat că nu vor să mai fie implicaţi.


Nominalizaţi de Gigi Becali, jucătorii Stelei sunt extrem de iritaţi din cauza faptului că au fost implicaţi artificial in scandalul declanşat de patron impotriva antrenorului Gheorghe Hagi. Mai mult, ei au de gănd să organizeze o conferinţă de presă pănă la meciul cu BATE Borisov sau să remită un comunicat prin care să se dezică de afirmaţiile finanţatorului. Surprinzător, printre cei mai deranjaţi se numără chiar Mirel Rădoi, finul lui Gigi Becali.

INTOXICĂRI. Măr al discordiei intre patron şi Hagi, căpitanului Stelei, Mirel Rădoi, a vorbit pentru prima oară despre acest subiect după amicalul Romănia - Turcia, disputat miercuri seară. "Nu cred că este normal şi nici nu ne face bine ca noi, jucătorii, să fim implicaţi in asemenea scandaluri. Aş dori ca suporterii noştri să nu creadă aceste intoxicări şi neadevăruri care s-au spus in ultimele zile despre acest subiect. Noi suntem plătiţi să ne pregătim şi să dăm randamentul cel mai bun. Atăt", a spus Rădoi. Deşi este accidentat de mai mult timp, stoperul Sorin Ghionea a reacţionat şi el. "Nu cred că se pune problema demiterii domnului Hagi. Dacă ne calificăm in grupele ligii după meciul cu BATE, lucrurile acestea or să se uite. Cu calm şi linişte, lucrurile se vor aşeza la locul lor la Steaua." Colegul obişnuit al lui Ghionea din centrul defensivei steliste, Dorin Goian, a spus: "Nu ne fac bine aceste tensiuni. Avem nevoie de linişte, pentru că meciul cu BATE va fi foarte greu. Eu, personal, numai acolo mă găndesc. Imi stă găndul numai la acest meci. Cu toţii ne dorim să jucăm al doilea an consecutiv in Liga Campionilor", a declarat Goian. "Noi am fost chemaţi la palat, nu ne-am dus acolo de capul nostru să-l bărfim pe Hagi", au mai spus jucătorii, dezminţind astfel afirmaţiile lui Gigi Becali care spusese că fotbaliştii veniseră la el pentru a se plănge de metodele de antrenament ale lui Hagi. Fostul antrenor al Stelei, italianul Walter Zenga, pare de partea patronului: "Este normal ca patronul care bagă bani să intrebe cine joacă".

Bilete

Vănzarea biletelor pentru meciul Steaua - BATE Borisov din manşa secundă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor a reinceput ieri, la ora 15:00. Programul caselor va incepe la ora 10:00 şi se va incheia la ora 22:00. Astăzi este ultima zi in care abonaţii işi pot achiziţiona tichetele. De sămbătă, incepănd cu ora 10:00, biletele se vor vinde la liber, pănă marţi, la ora 22:00. In ziua meciului, miercuri, de la ora 20:30, care va fi transmis in direct de Pro TV, casele de bilete vor fi inchise. Biletele costă 5 RON la peluze, 10 RON la tribuna a II-a, 20 RON la tribuna I, 40 RON la tribuna "0" şi 100 RON la fotolii. Fiecare abonat are dreptul să işi cumpere un bilet pe baza abonamentului, in acelaşi sector de tribună, de la casele special amenajate. Abonaţii mai pot achiziţiona, pe baza abonamentului, incă trei bilete in oricare zonă a stadionului, in limita stocului disponibil.

Visul implinit al lui Romeo Surdu

Atacantul Romeo Surdu, transferat de Steaua de la CFR Cluj, a fost prezentat aseară, după ce miercuri a semnat un contract pe patru ani cu Steaua. Jucătorul va purta in Ghencea tricoul cu numărul 84 şi s-a declarat incăntat că a ajuns la cea mai titrată echipă din Romănia. "Sunt foarte bucuros că am venit la Steaua, este o onoare să apăr culorile acestui club. Steaua este cea mai titrată echipă din ţara noastră şi mi-aş dori să căştig Cupa şi campionatul aici. Venind aici, am indeplinit visul mamei mele, pe care am pierdut-o in urmă cu cinci ani şi care a fost o mare stelistă". Managerul sportiv al roş-albaştrilor, Adrian Ilie, a spus despre transferul lui Surdu: "Este un tănăr de perspectivă, foarte valoros, care a marcat destul de multe goluri in fiecare sezon şi care sperăm să facă o treabă bună la Steaua. A fost dorit de antrenorul Gheor-ghe Hagi şi de membrii

staff-ului acestuia. Ne aşteptăm să se adapteze căt mai repede la sistemul de joc al echipei". Altfel, miercuri seară, Steaua a disputat un joc-şcoală cu Steaua II, căştigănd cu 6-0, prin golurile marcate de Adrian Neaga (2), Dorel Zaharia, Ovidiu Petre, Victoraş Iacob şi Cristian Iancu.

SFAT

"Hagi este o legendă, ştie despre ce e vorba şi trebuie să-şi arate autoritatea, pentru că a muncit mulţi ani pentru a ajunge la acest statut.

A ajuns aici prin muncă, lumea il apreciază foarte mult şi cred că este momentul să pună piciorul in prag"

Nadia Comăneci

SPRIJIN

"Eu aş face orice mi-ar cere Gigi Becali. Il respect foarte mult pe patronul Stelei şi dacă aş fi acolo şi mi-ar cere să-l bag pe Rădoi fundaş central, l-aş băga. Aşa sunt eu, ţin prea mult la Gigi, chiar l-aş vota preşedinte, dacă ar candida"

Ionuţ Popa antrenor Poli Iaşi

×
Subiecte în articol: sport steaua gigi becali Gheorghe Hagi