x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Juve si Manchester, out!

Juve si Manchester, out!

10 Mar 2004   •   00:00

Soarta dublei manse dintre "Super Depor" si "Batrana Doamna" a fost decisa aseara inca din startul confruntarii de pe "Stadio Delle Alpi".

DEZASTRU. Argentinianul Walter Pandiani a fost killer-ul italienilor, golul sau din minutul 12 spulberand sperantele celor de la Juventus. Cu Del Piero accidentat inca din primele 5 minute si cu multe absente, torinezii s-au zbatut sa intoarca rezultatul din Spania, dar in afara de transversala ghanezului Appiah n-a reusit nimic notabil. Pe finalul meciului, Juventus era sa fie umilita de Sergio, al carui lob superb a intalnit bara.

SURPRIZA. La Manchester, in minutul 90, portughezul Costinha, cosmarul nostru de la Euro 2000, a parafat eliminarea trupei lui Alex Ferguson. Englezii pareau sa-si fi asigurat calificarea dupa prima jumatate de ora, cand Scholes dechisese scorul. La Londra, cu Mutu pe teren din minutul 82, Chelsea a obtinut un 0-0 care i-a dus in "sfertur

Rezultatele de ieri

Chelsea - Stuttgart 0-0 (in tur 1-0)/Juventus - Deportivo 0-1 (0-1); Pandiani (‘12)/Lyon - Sociedad 1-0 (1-0); Juninho (‘77)/ Manchester - Porto 1-1 (1-2); Scholes (‘32) / Costinha (‘90)

×
Subiecte în articol: sport