x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Juventus, in pericol

Juventus, in pericol

09 Mar 2004   •   00:00

Dupa ce a pierdut cu 1-0 in tur, finalista din sezonul trecut incearca sa evite eliminarea prematura. Meciul de la Torino va fi transmis in direct de Pro TV, cu incepere de la ora 21:45.

In aceasta seara se vor cunoaste primele patru sfert-finaliste ale Ligii Campionilor. Cea mai dificila misiune revine campioanei Italiei, Juventus. Finalista in sezonul trecut, gruparea italiana risca sa paraseasca prematur competitia, fiind invinsa in partida tur cu 1-0, pe terenul lui Deportivo La Coruna.

DUBLA DECISIVA. Juventus isi joaca intreg sezonul in urmatoarele doua partide, astazi, in Liga, cu La Coruna si duminica, in campionat, cu AC Milan. Pentru confruntarea cu spaniolii, Marcello Lippi are probleme destul de mari cu alcatuirea primului unsprezece. Pe langa accidentarile mai vechi, ale lui Trezeguet si Maresca, se adauga si cea a lui Iuliano. In plus, Birindelli si Zambrotta au sanse destul de mici de a se recupera, iar Antonio Conte este suspendat. De partea cealalta, Javier Irureta nu il va avea la dispozitie pe Romero. Tehnicianul lui Depor vrea neaparat sa razbune eliminarile anterioare ale echipei sale in fata italienilor, ultima chiar in sezonul trecut, asa ca i-a amenintat pe "bianconeri": "Venim la Torino sa castigam. Este foarte important sa marcam un gol". Torinezii vin dupa un succes contestat, 3-2 cu Brescia, in timp ce Depor a fost umilita in Primera Division, 0-3 in fata Valenciei.

CELELALTE MECIURI. O alta partida in care calificarea se joaca pe muchie de cutit este cea de pe "Old Trafford". Manchester United a pierdut cu 2-1 la Porto, insa golul marcat in deplasare o plaseaza drept favorita in aceasta seara. Englezii nu vor putea conta pe capitanul Roy Keane, suspendat, insa spera la revenirea lui Mikael Silvestre. Un pas mare spre sferturi a facut insa Lyon, care joaca acasa cu Real Sociedad, dupa ce a castigat cu 1-0 in deplasare.

Sanse reale pentru Mutu

Dupa ce a castigat cu 1-0 la Stuttgart in urma unui autogol, Chelsea se afla cu un picior in sferturile Ligii Campionilor. Absent in meciul tur din cauza unei accidentari, Adrian Mutu este anuntat titular. Echipa miliardarului rus Roman Abramovici, declarat recent cel mai bogat om din Anglia, a avut timp de odihna in acest week-end in care au fost programate meciuri in Cupa Angliei, competitie pe care londonezii au parasit-o. Din cele 44 de meciuri jucate in cupele europene, pe teren propriu, Chelsea a pierdut doar doua, ultimul chiar in fata echipei lui Mircea Lucescu, Besiktas. De partea cealalta, Stuttgart sta bine la capitolul moral, dupa victoria cu 2-0 obtinuta in deplasare in fata Borussiei Dortmund.
( DELIA GOMOESCU)

×
Subiecte în articol: sport