x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Keseru: "Acum incepe greul"

Keseru: "Acum incepe greul"

27 Iun 2005   •   00:00
Keseru: "Acum incepe greul"

Ramas singur la FC Nantes, dupa ce Florin Bratu a fost imprumutat la Dinamo, romanul Claudiu Keseru isi propune ca din sezonul viitor sa devina om de baza in formatia "canarilor".

Ramas singur la FC Nantes, dupa ce Florin Bratu a fost imprumutat la Dinamo, romanul Claudiu Keseru isi propune ca din sezonul viitor sa devina om de baza in formatia "canarilor".

Internationalul de tineret Claudiu Keseru incepe astazi pregatirea in vederea sezonului viitor. Romanul pleaca cu formatia sa, FC Nantes, intr-un stagiu de pregatire de 10 zile in Austria. Ieri, in ultima zi de vacanta, atacantul a mers la plaja pe litoralul Oceanului Atlantic. "Merg impreuna cu mama, asa ca stati linistiti, nu o sa patesc nimic. Nantes este la 40 de kilometri de litoral si vreau ca in ultima zi sa ma simt bine. Imi pare rau ca nu este si prietena mea cu mine. A ramas la Oradea pentru ca incepe examenul de bacalaureat", povesteste Keseru ultima sa zi de vacanta.

Jurnalul National: Claudiu, gata vacanta?
Claudiu Keseru: Gata. Mi-am facut bagajele ca plecam in Austria, vreo 10 zile, in cantonament. Am inteles ca in aceeasi tara vor fi si cei de la Steaua si Poli Timisoara. Poate ma intalnesc cu ei pe acolo.

Unde ti-ai petrecut vacanta?
Am stat acasa, la Oradea. Cand esti plecat tot anul nu iti mai trebuie sa pleci si in vacanta departe de casa.
M-am odihnit si asta e cel mai important pentru mine. De o saptamana m-am intors in Franta si acum abia astept sa inceapa meciurile.

Sezonul trecut ai fost promovat la prima echipa a lui Nantes. Ce astepti de la stagiunea ce va incepe peste cateva saptamani?
In primul rand sa joc. Pentru mine, greul acum incepe. Daca pana acum eram o speranta, din acest moment eu trebuie sa conving lumea ca merit sa joc in echipa mare. In clipa de fata suntem sase atacanti in lot.
Concurenta este uriasa, iar dupa gandirea mea, cred ca eu sunt cam al treilea. Am auzit ca Mamadou Bakayoko ar vrea sa plece, situatie in care as avea sansa sa joc titular. Dar pentru asta trebuie si eu sa ma pregatesc exemplar.

Mirel Radoi a fost suspendat 4 etape dupa ce a parasit cantonamentul echipei nationale inaintea meciului din Olanda fara acceptul lui Victor Piturca. Crezi ca echipa nationala va avea de pierdut din aceasta cauza?
Am vazut la televizor ceva, dar nu am urmarit pentru ca nu ma intereseaza scandalurile. Am fost educat sa nu vorbesc despre faptele altora. De altfel, asa este regula si aici, in Franta.

DESCHIS
"Eu voi veni de fiecare data cand voi fi convocat la echipa nationala. Pentru mine nu conteaza ca joc la echipa mare sau la tineret. Nu sunt eu in masura sa decid unde trebuie sa joc. Sunt altii mai capabili sa hotarasca. Imi place sa joc pentru Romania"
Claudiu Keseru
×
Subiecte în articol: sport keseru