x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Kiriţă şi-a reziliat contractul

Kiriţă şi-a reziliat contractul

de Marius Mihalcea    |    12 Iul 2008   •   00:00
Kiriţă şi-a reziliat contractul

Fostul dinamovist Giani Kiriţă (foto) a pus punct ieri colaborării cu formaţia turcă Ankaragucu, nu­mai bine pentru preşedintele executiv al “cîinilor”, Cristi Borcea, care a spus în repetate rînduri că do­reşte să-l readucă pe jucător în “Groapă”

Fostul dinamovist Giani Kiriţă (foto) a pus punct ieri colaborării cu formaţia turcă Ankaragucu, nu­mai bine pentru preşedintele executiv al “cîinilor”, Cristi Borcea, care a spus în repetate rînduri că do­reşte să-l readucă pe jucător în “Groapă”.


STAND-BY.
Totuşi, mijloca­şul de 31 de ani nu este convins că revenirea la Dinamo ar fi cea mai potrivită mutare pentru el şi ezită să dea un răspuns clar. “Şansele să rămîn în Turcia sau să mă întorc la Dinamo sînt 50 cu 50 la sută. Sufletul meu e în «Groapă», dar mai vedem. Am vorbit cu Cristi Borcea, iar el mi-a zis să-mi rezolv problemele cu banii pe care le mai am aici, la Ankaragucu, după care ar urma să ne aşezăm la masă şi să negociem. Lucrurile stau identic şi cu celelalte două formaţii din Turcia. Nu mi-au propus nimic concret, pînă acum au fost doar tatonări”, a spus Kiriţă, care mai are două oferte din prima ligă turcă, de la echipele Konyaspor şi Kocaelispor. Altfel, antrenorul “roş-albilor”, Mircea Rednic, nu-i va mai avea sub comandă în stagiul de pregătire din Franţa, de la Aix-les-Bains, pe portarul Matache, accidentat, şi pe atacanţii Damaschin şi Alexe, primul nefiind considerat o soluţie viabilă, în timp ce celălalt a revenit în ţară, unde s-a prezentat la o acţiune a naţionalei de ju­niori a României.

×
Subiecte în articol: sport