x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport La masa verde! - Oţelul – 0 Vaslui – 3

La masa verde! - Oţelul – 0 Vaslui – 3

de Marius Mihalcea    |    07 Mai 2008   •   00:00

Decizie incredibilă luată ieri de Comisia de Apel a FRF! Aceasta a hotărît ca Oţelul să piardă la masa verde, 0-3, meciul cu FC Vaslui, din etapa a 23-a a Ligii 1, care pe teren s-a terminat 1-1, pe motiv că i-a folosit pe jucătorii Gabriel Paraschiv şi Janos Szekely, aflaţi în stare de suspendare.

Decizie incredibilă luată ieri de Comisia de Apel a FRF! Aceasta a hotărît ca Oţelul să piardă la masa verde, 0-3, meciul cu FC Vaslui, din etapa a 23-a a Ligii 1, care pe teren s-a terminat 1-1, pe motiv că i-a folosit pe jucătorii Gabriel Paraschiv şi Janos Szekely, aflaţi în stare de suspendare. Aceştia au evoluat în meciul cu FC Vaslui în baza deciziei Comisiei de Apel, care a admis la vremea respectivă recursul înaintat de Oţelul şi le-a înjumătăţit lui Paraschiv şi lui Szekely suspendarea de două etape cu care fuseseră penalizaţi jucătorii de către Comisia de Disciplină, după meciul cu Rapid, din etapa 21. Atunci, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a dizolvat Comisia de Apel, considerînd că decizia a încălcat prevederile regulamentare, potrivit cărora o suspendare de pînă la două etape sau de o lună nu poate fi atacată.

 

 

 

REACŢII. “O decizie absurdă, pe care o vom contesta la CAF şi, dacă e nevoie, la TAS. Este o mare neruşinare”, a spus preşedintele Oţelului, Marius Stan. Antrenorul  Petre Grigoraş s-a arătat şi el consternat: “Nu eram cretin sau imbecil să-i bag în teren ştiind că sînt suspendaţi! Cei de la FRF au văzut că am depăşit Vasluiul şi au trecut la lucruri necurate. Se trezesc unii după 11 etape să vină să facă dreptate! Dacă eram acum la comisie îi înşiram pe toţi în şir indian şi-i împuşcam în cap! Jucătorii mei sînt praf săracii. Nici antrenament nu mai pot face cu ei”. “După atîta frig şi ceaţă a apărut soarele şi pe strada noastră. Mai avem nevoie de punct la meciul cu Rapid pentru a ne bucura pe deplin”, a declarat patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu. În urma deciziei, Oţelul a pierdut locul 7, care duce în Intertoto, în favoarea Vasluiului.

 

 

 

Gălăţeanul Deac, în lotul lărgit

 

 

Selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat numele jucătorilor care vor pleca în vacanţa din staţiunea turcă Belek, programată în perioada 12-19 mai, înainte de Euro 2008. Aceştia sînt: Bogdan Lobonţ, Dănuţ Coman, Marius Popa, Cristian Săpunaru, Dorin Goian, Sorin Ghionea, Mirel Rădoi, Ovidiu Petre, Nicolae Dică, Bănel Nicoliţă, Cosmin Moţi, Adrian Cristea, Florin Bratu şi Ciprian Deac. Înaintea turneului final, România va mai disputa un singur meci amical, cu Muntenegru, la Bucureşti, în ziua de 31 mai.

 

 

 

Janos Szekely, în Ghencea

 

 

Directorul general al Oţelul Galaţi, Marius Stan, a confirmat că va accepta transferul lui Janos Szekely la Steaua: “Am primit o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Szekely de la Steaua. Rămîne acum ca Steaua să mai negocieze cu jucătorul, iar dacă se înţeleg sînt şanse mari să ajungă în Ghencea”. Szekely ar fi a doua achiziţie a “roş-albaştrilor”, după ce finanţatorul stelist Gigi Becali şi managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, au confirmat că internaţionalul de tineret Bogdan Stancu va semna pentru Steaua.

×
Subiecte în articol: sport