x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lacatus, presedintele Stelei!

Lacatus, presedintele Stelei!

de Ionut Paduraru    |    13 Oct 2005   •   00:00
Lacatus, presedintele Stelei!

Dupa o zi de gandire, fosta glorie din Ghencea Marius Lacatus a raspuns afirmativ propunerii de a deveni presedintele Stelei. Discutia decisiva cu patronul Gigi Becali a avut loc marti, la hotelul Marriott.

Fosta glorie a Stelei a acceptat propunerea de a deveni presedinte executiv al clubului din Ghencea, semnand ieri contractul pentru noua sa functie.

Primele discutii ale lui Lacatus cu Gigi Becali au avut loc marti, la birourile clubului de la Marriott. "Fiara" a plecat atunci fara sa dea un raspuns definitiv, dorind sa se consulte, inainte de semnarea contractului, cu sotia si cu un avocat. Cu toate acestea, el a spus atunci ca "oferta este una cu care te intalnesti o data in viata". Fostul "septar" al Stelei i-a confirmat ieri-dimineata, telefonic, lui Gigi Becali ca a hotarat sa accepte propunerea de a deveni presedinte al Stelei. Apoi, la pranz, Lacatus a venit din nou la Marriott, unde a semnat contractul pentru noul sau post.

PALMARES. Marius Lacatus este considerat de multi suporteri drept simbolul Stelei, gratie performantelor greu de egalat reusite in Ghencea. A cucerit cu Steaua Cupa Campionilor Europeni si Supercupa Europei. Este jucatorul roman care a cucerit cele mai multe titluri de campion, zece, toate cu Steaua, pentru care a jucat in 14 sezoane. A disputat 357 de partide in tricoul ros-albastru, timp in care a inscris 98 de goluri. A mai jucat la FCM Brasov, Fiorentina, Real Oviedo si FC National. Ca antrenor, a fost secund la Steaua, FC National si la reprezentativele Romaniei si statului Panama, iar ca principal a pregatit pe FC National, Otelul, Ceahlaul si Inter Gaz.

In noua organigrama, Mihai Stoica va fi manager general, iar Valeriu Argaseala ramane director executiv.

REALIZARE
"Nu vin in locul nimanui, vin sa fac treaba. Nu tai, nu spanzur, nu vreau sa iau decizii singur, pentru ca sunt la inceput si trebuie sa fiu ajutat. Eu nu vin sa dau afara pe nimeni, ci vin pentru ca am sufletul alaturi de Steaua. Pentru mine, functia de presedinte la acest club reprezinta maximum" - Marius Lacatus, presedinte executiv Steaua

DIVINITATE
"Probabil ca asa a vrut Dumnezeu, sa vina acum Lacatus, care este simbolul Stelei. Merita acest post nu numai prin ce a facut pentru acest club, dar si prin caracterul lui. Sunt convins ca se va adapta repede in noua functie, mai ales ca a mai lucrat cu Mihai Stoica atunci cand erau amandoi la Galati" - Gigi Becali, finantator Steaua

PASCOVICI S-A ACCIDENTAT
Debutul lui Lacatus in noua functie se va consemna duminica la meciul cu Farul. Constantenii au probleme de efectiv, dupa ce fundasul Cosmin Pascovici a suferit o accidentare si nu va putea evolua in partida programata de la ora 20:15, in cadrul etapei a 9-a. Pascovici a suferit o ruptura musculara la piciorul drept, la antrenamentul de la finalul saptamanii trecute, si este incert si pentru partida din deplasare cu FC National din etapa a 10-a. Constanteanul a fost dorit in urma cu cateva luni de gruparea din Ghencea, dar pretul cerut de oficialii Farului a fost considerat prea mare de patronul Gigi Becali. Pascovici rateaza pentru a doua oara consecutiv un meci de campionat cu Steaua, dupa ce in sezonul trecut, la victoria constantenilor, cu 1-0, fundasul a fost suspendat. De asemenea, si atacantul Mihai Baicu este incert pentru partida de duminica, el suferind o leziune fibrilara in partida cu FC Arges, din etapa trecuta.

×
Subiecte în articol: sport steaua stelei lacatus