x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lăcătuş: "Trebuie să trecem peste eşecul greu de digerat cu Steaua şi să învingem Oţelul"

Lăcătuş: "Trebuie să trecem peste eşecul greu de digerat cu Steaua şi să învingem Oţelul"

05 Dec 2009   •   00:00

Marius Lăcătuş, antrenorul FC Vaslui, crede că formaţia sa poate să învingă pe Oţelul Galaţi doar dacă jucătorii săi vor pune în permanenţă presiune, fără a da posibilitatea echipei adverse să-şi creeze ocazii.



"Aştept ca reacţia jucătorilor după meciul pierdut în Ghencea să fie una pozitivă astfel încât să putem obţine toate cele trei puncte în meciul de duminică. Trebuie să trecem peste eşecul greu de digerat cu Steaua, având în vedere că am pierdut în prelungirile partidei, şi să învingem Oţelul. Cei de la Galaţi practică un fotbal bun şi spectaculos, chiar dacă rezultatele sunt sub aşteptările conducerii clubului. Oţelul este o echipă căreia îi place fotbalul şi de aceea nu trebuie să le dăm posibilitatea adversarilor noştri să-şi creeze ocazii, ţinându-i în permanenţă sub presiune", a declarat, astăzi, Marius Lăcătuş, citat de Mediafax.

Tehnicianul vasluienilor crede că afirmaţia lui Dorinel Munteanu, conform căreia antrenorul Oţelului se teme mai mult de proprii jucători în meciul de duminică, vine pe fondul unor "lucruri negative" care sunt în jocul echipei adverse de care FC Vaslui ar trebuie să profite.

FC Vaslui va întâlni, duminică, de la ora 16.00, pe teren propriu, formaţia Oţelul Galaţi, în cadrul etapei a XVI-a a Ligii I la fotbal.

×
Subiecte în articol: sport