x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga 1: Azi se adună şi "câinii"

Liga 1: Azi se adună şi "câinii"

de Daniel Stan    |    12 Ian 2009   •   00:00
Liga 1: Azi se adună şi "câinii"
Sursa foto: Gabriela Arsenie/

Lotul campioanei de toamnă se va reuni astăzi la stadionul din Ştefan cel Mare. Singurele nume noi vor fi Claudiu Nicu­lescu, întors de la Omonia Nicosia, şi Ni­colae Muşat, revenit după împrumutul la Poli Iaşi.



Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, îi va anunţa pe ju­că­tori şi sistemul de premiere valabil pentru returul Ligii 1. "Pentru acest re­tur, fiecare victorie va fi premiată cu 6.000 de dolari, iar fiecare egal, cu 2.000. De la anul o să fie schimbări. O să avem prime fixe pentru obiectiv. Iei campiona­tul, îţi iei banii, te califici în cupele euro­pene, iei banii, altfel nimic".

BORCEA AMENINŢĂ
Preşedintele executiv dinamovist le-a atras atenţia ieri jucătorilor că acesta a fost ultimul week-end în care li s-au permis distracţii: "Foarte bine că au mers la discotecă. Sunt în vacanţă, nici acum nu au voie? Am auzit că au fost şi cu fete, de aceea mă bucur. Îmi doresc să aibă cât mai multe fete în preajma lor. Înainte să plece în vacanţă le-am spus să îşi facă de cap, pentru că după ce începe pregătirea nu se va mai admite nimic. Le transmit jucătorilor să meargă şi în seara asta să danseze pe mese. Va urma un stil spartan, vom avea 20 de războaie".

Pe de altă parte, antrenorul Mircea Rednic are probleme pentru postul de fundaş dreapta. Titularul din tur, ghanezul George Blay, este nemulţumit de salariul de doar 45.000 de euro pe an şi solicită o renegociere. Clubul i-a propus un salariu de 75.000, însă africanul doreşte să fie re­mu­nerat cu 150.000 de euro anual. Blay a avut în iarnă o ofertă de la echipa greacă Panserraikos, conducerea lui Dinamo a solicitat 300.000 de euro, elenii nu au fost de acord, iar toată afacerea a căzut.

×
Subiecte în articol: sport