x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport LIGA 1 / Spre Antalya, la pachet

LIGA 1 / Spre Antalya, la pachet

de Marius Mihalcea    |    03 Feb 2009   •   00:00
LIGA 1 / Spre Antalya, la pachet

Patru grupări din primul eşalon, Universitatea Craiova, Rapid, FC Vaslui şi Gloria Bistriţa, au plecat ieri-dimineaţă la bordul aceleaşi aeronave în Turcia, pentru al doilea stagiu de pregătire al iernii.



În lotul Ştiinţei s-a regăsit şi Julius Wobay, mijlocaşului orginar din Sierra Leone, care a ratat primul stagiu de pregătire, desfăşurat tot la Antalya, acordându-i-se în cele din urmă viza de Turcia. În schimb, giuleştenii au plecat fără Olubayo Adefemi, nigerianul refuzând să se mai prezinte la echipă, din cauza faptului că nu şi-a primit drepturile salariale, şi fără portarul Kassaly Daouda, care nu obţinut viza.

De altfel, criza de la Rapid a fost principalul subiect de discuţie pe Aeroportul Henri Coandă. "Există teama să nu retrogradăm din raţiuni financiare, nu e vorba despre valoarea echipei, care e de primele trei locuri. Iar jucătorii au primit asigurări că în timpul cantonamentului vor primi şi banii pe decembrie", a declarat antrenorul "vişiniilor", Marian Rada. "Nu am plecat fără bani în Antalya, ştiu că avem probleme, dar nu suntem într-o situaţie chiar atât de critică. Nu vreau să mai vorbesc despre Dinamo, eu sunt jucătorul Rapidului, mă simt bine aici şi vreau să iau titlul cu această echipă", a spus Cesinha. "Fanii ar trebui să-l înţeleagă şi să-l respecte pe George Copos, pentru că dumnealui a făcut investiţii foarte mari la Rapid. În ceea ce mă priveşte, mă simt foarte legat de Rapid şi mi-ar plăcea ca în viitor să antrenez această echipă", a afirmat antrenorul Gloriei, Neluţu Sabău, fost jucător la Rapid.

×
Subiecte în articol: sport