x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Luptă între englezi

Liga Campionilor - Luptă între englezi

02 Apr 2008   •   00:00
Liga Campionilor - Luptă între englezi

Confruntare sută la sută englezească astăzi în Liga Campionilor, între Arsenal, finalistă în urmă cu două sezoane, şi Liverpool, care a câştigat trofeul în 2005, iar în 2007 a ajuns până în ultimul act.

Confruntare sută la sută englezească astăzi în Liga Campionilor, între Arsenal, finalistă în urmă cu două sezoane, şi Liverpool, care a câştigat trofeul în 2005, iar în 2007 a ajuns până în ultimul act. Un duel şi între doi mari antrenori, Arsene Wenger (foto) şi Rafa Benitez. Gazde astăzi, “tunarii” au şi avantajul moral al celor mai recente întâlniri directe, Arsenal câştigând în ultimul an trei dintre cele patru meciuri cu Liverpool. Dar “cormoranii” şi-au adjudecat cea mai categorică victorie, 4-1 pe “Anfield”. Iar elevii lui Rafa Benitez lasă la o parte slăbiciunile din campionat şi parcă sunt o altă echipă atunci când joacă în Liga Campionilor.

 

 

Prudenţă. O a treia echipă din Anglia, Chelsea, va juca în această seară în deplasare, cu Fenerbahce. “Am vorbit deja cu băieţii şi le-am spus că va fi o nebunie pe stadion. Iar Fenerbahce joacă un fotbal bun, aşa că trebuie să fim foarte prudenţi”, şi-a avertizat coechipierii de la Chelsea atacantul Nicolas Anelka, care a jucat la Fenerbahce în 2005.

 

 

 

Liga, la TVR

 

 

Postul public de televiziune a câştigat licitaţia pentru drepturile de difuzare a primei opţiuni a partidelor din Liga Campionilor pentru trei sezoane, începând cu 2009-2010. De asemenea, TVR a obţinut şi drepturile de televizare a turneelor finale ale CM de fotbal din 2010 şi 2014. Pachetul B al meciurilor din Liga Campionilor a fost cumpărat de Boom TV.

 

 

 

Sferturi – prima manşă

 

 

Ieri

AS Roma – Manchester United 0 - 2 Ronaldo('39) , Rooney ('66)

Arbitru: Frank De Bleeckere (Belgia)

Schalke – FC Barcelona 0 - 1 Bojan ('12)

Arbitru: Kyros Vassaras (Grecia)

Partidele retur vor avea loc la 9 aprilie.


Azi, ora 21:45

Arsenal – Liverpool (Pro TV)

Arbitru: Pieter Vink (Olanda)

Fenerbahce – Chelsea

Arbitru: C. Bo Larsen (Danemarca)

Meciurile retur vor avea loc la 8 aprilie.

×
Subiecte în articol: sport liga Liga campionilor