x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga campionilor - Pregatiti de lupta

Liga campionilor - Pregatiti de lupta

de Florin Gongu    |    09 Aug 2006   •   00:00
Liga campionilor - Pregatiti de lupta

In aceasta seara, de la ora 21:30, in direct pe TVR 1, Steaua va disputa prima mansa a turului 3 preliminar contra lui Standard Liege. In imagi-ne, Nicolita si Ochirosii au adus la Liege o caruta de goluri.

CORESPONDENTA DIN LIEGE
Campioana Romaniei incearca in aceasta seara, pe Stadionul "Maurice Dufrasne" din Liege, de la ora 21:30, in direct la TVR 1, sa faca primul pas catre mult visatele grupe ale Ligii Campionilor.

Meciul Standard Liege - Steaua, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, va fi transmis in direct la TVR 1. Delegatia ros-albastrilor a ajuns ieri, la ora 12:00, in Belgia, dupa un zbor cu o cursa charter Tarom care a durat doua ore si 20 de minute. Ca de obicei, patronul Gigi Becali va sosi cu doua ore inainte de meci, la bordul unui avion privat, alaturi de cativa invitati.

DEZINTERES. Pe micutul aeroport din Liege, stelistii nu au fost asteptati de nici un reprezentant al mass-media belgiene, fiind intampinati doar de ofiterul de presa al clubului Standard, Fr"d"ric Leidgens. De asemenea, campionii au avut surpriza sa-l intalneasca in aeroport si pe fostul international Liviu Ciobotariu, cu care antrenorul Cosmin Olaroiu s-a intretinut minute bune. La Liege, vremea este schimbatoare, 16 grade Celsius si cu prognoze care anunta precipitatii inclusiv la ora meciului din aceasta seara. Din delegatie a facut parte si secundul echipei nationale, Stefan Iovan, care s-a cazat in hotelul invitatilor, Best Western. Echipa a tras la Hollyday Inn. "Standard are suporteri fanatici, dar nu cred ca va fi vorba de o atmosfera incendiara", a declarat antrenorul Olaroiu in presa belgiana.

ECHIPE. Desi poate calca normal, portarul Carlos va urmari meciul de pe banca de rezerve, Olaroiu urmand a-l titulariza pe Cernea. In atac, absenta lui Victoras Iacob va fi suplinita de Daniel Oprita, care va fi sustinut in linia ofensiva de Nicolae Dica. Belgienii vor beneficia de revenirea puternicului stoperul american, Onyewu, dar si de orgoliul ranit al vedetei croate, Milan Rapajci.

Un atacant strain in Ghencea

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, nu a facut deplasarea cu echipa la Liege. Conform unor surse apropiate echipei, conducatorul ros-albastrilor se afla in Cipru sau in Olanda, acolo unde negociaza transferul unui atacant strain. Acesta ar urma sa-l inlocuiasca pe Victoras Iacob, care va fi indisponibil cel putin o luna dupa accidentarea suferita in meciul contra Universitatii Craiova. In cazul finalizarii rapide a tratativelor, Stoica urma sa soseasca aseara la Hotelul Hollyday Inn, iar daca discutiile s-ar prelungi, va face jonctiunea cu lotul abia in aceasta dimineata. In acest moment, antrenorul Cosmin Olaroiu nu are la dispozitie un atacant de careu, asa cum era Iacob, pentru ca Dica, Oprita si Valentin Badea sunt jucatori obisnuiti sa ocupe zone mult mai retrase. Conducerea campionilor spera ca transferul atacantului strain sa se rezolve cat mai rapid, pentru ca acesta sa poata fi utilizat in campionatul intern, dar mai ales in grupele Ligii Campionilor, obiectivul principal al Stelei.

INEDIT
Meciul Standard - Steaua va fi transmis in direct si pe canalul TVR International, iar suporterii ros-albastrilor de pretutindeni vor putea urmari audio si online desfasurarea evenimentelor de pe stadionul Maurice Dufrasne din Liege pe site-ul oficial al Stelei. Marea surpriza o constuie faptul ca, aflat in convalescenta la o clinica din Bologna, capitanul campioanei, Mirel Radoi, va intra in dialog cu fanii pe durata confruntarii sau la finele ei. Asta chiar daca echipa se afla in silenzio stampa de mult timp. Transmisiunea audio va fi asigurata de Gabi Safta.

×
Subiecte în articol: sport liege