x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor / Razboi in Insula, intr-o noua serie

Liga Campionilor / Razboi in Insula, intr-o noua serie

28 Sep 2005   •   00:00
Liga Campionilor / Razboi in Insula, intr-o noua serie

Etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor aduce in prim plan un nou episod al duelului Liverpool - Chelsea. In primavara, in drumul lor spre cucerirea trofeului, "cormoranii" au curmat visul lui Abramovici de a-si vedea echipa in finala. Astazi, cele doua rivale sunt din nou fata in fata in Europa, iar duminica se vor confrunta in Premier League.

REVANSA. Antrenorul Rafa Benitez nu e deloc impresionat de faptul ca Chelsea e lider in campionat cu maximum de puncte, 21, dupa 7 etape: "I-am batut si inainte si putem sa-i batem din nou. Sunt mai buni decat in sezonul trecut, dar si noi suntem". Daca antrenorul lui Liverpool e totusi moderat in declaratii, Fernando Morientes nu se fereste sa spuna ca "albastrii" nici macar nu vor trece de grupe. "Daca ar fi sa pariez pe echipele care se vor califica, as miza pe noi si pe Betis", a subliniat atacantul spaniol. De partea cealalta, londonezii nu au decat un singur gand: sa se razbune. Jose Mourinho si elevii sai nu pot uita ca au fost eliminati dupa un gol discutabil al lui Luis Garcia. "Stim cu totii ce s-a intamplat in sezonul trecut, asa ca vrem sa clarificam lucrurile. Meciul cu Liverpool va avea o conotatie deosebita", a spus Frank Lampard.

TEL. In grupa F, Real Madrid trebuie sa stearga umilinta din prima etapa, cand a pierdut, 0-3 la Lyon. "Galacticii" joaca acasa cu Olympiakos, insa grecii nu stau nici ei pe roze, dupa ce au fost invinsi de Rosenborg. Vanderlei Luxemburgo are ideile clare: "Trebuie sa castigam. Nu conteaza daca jucam bine sau nu. Importanta e victoria". Madrilenii sunt nevoiti sa se descurce fara Zidane, nerefacut complet, si fara Ronaldo, suspendat. Dar au primit si o veste buna de la Casillas. "Nu vreau sa plec nicaieri. Sunt incapatanat. Vreau sa joc la Real pana la 48 de ani." (Delia Gomoescu)

LIGA CAMPIONILOR - ETAPA 2
Grupa E
  • Fenerbahce - Eindhoven
    Arbitru: Manuel Enrique Gonzalez
  • Schalke - AC Milan
    Arbitru: Claus Bo Larsen

    Grupa F
  • Real Madrid - Olympiakos
    Arbitru: Markus Merk
  • Rosenborg - Lyon
    Arbitru: Iuri Baskakov
  • Grupa G
  • Anderlecht - Betis Sevilla
    Arbitru: Roberto Rosetti
  • Liverpool - Chelsea (Pro TV)
    Arbitru: Massimo De Santis

    Grupa H
  • FC Porto - Artmedia Bratislava
    Arbitru: Massimo Busacca
  • Inter Milano - Glasgow
    Arbitru: Kyros Vassaras

    Toate partidele incep la ora 21:45.


  • Seara lui Mutu si a lui Ronaldinho


    NOROCOS. Mutu a avut parte de un debut perfect
    La primul meci pentru Juventus in Liga Campionilor, Adrian Mutu si-a trecut numele pe lista marcatorilor. Atacantul "bianconerilor" a fost introdus pe teren in minutul 65, in locul lui Camoranesi, si a inscris al doilea gol al campioanei Italei, in minutul 82. De altfel, atat cat a jucat, "Briliantul" a avut o evolutie remacabila. Dupa 3-0 cu Rapid Viena, torinezii isi continua parcursul fara greseala si in Europa, unde au maximum de puncte ca si in campionat. In grupa C, Barcelona a facut spectacol in confruntarea cu Udinese. Frank Rijkaard nu i-a odihnit degeaba pe Ronaldinho si Deco, in ultima etapa de campionat. Aseara, brazilianul a semnat un "hat-trick", iar portughezul n-a ramas nici el dator. Desi nu au facut un meci rau, italienii n-au avut nici o sansa in fata "extraterestrilor", mai ales ca din minutul 55 au jucat in inferioritate dupa eliminarea lui Vidigal.

    Liga Campionilor - Rezultatele de aseara
    Grupa A
    Juventus - Rapid Viena 3-0
    Trezeguet ’27, Mutu ’82, Ibrahimovici ’85
    Bayern Munchen - FC Bruges 1-0
    Demichelis ’32
    Grupa B
    FC Thun - Sparta Praga 1-0
    Hodzici ’89
    Ajax Amsterdam - Arsenal 1-2
    Rosenberg ’71 / Ljungberg ’2, Pires ’69-pen
    Grupa C
    Barcelona - Udinese 4-1
    Ronaldinho ’13, ’32, ’90-pen, Deco ’41 / Felipe ’24
    Panathinaikos - Werder Bremen 2-1
    Gonzalez ’5-pen, Mantzios ’8 / Klose ’41
    Grupa D
    Manchester United - Benfica 2-1
    Giggs ’39, van Nistelrooy ’85 / Simao ’59
    Lille - Villarreal 0-0
    ×
    Subiecte în articol: sport grupa arbitru