x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Repetitie la nivel inalt

Liga Campionilor - Repetitie la nivel inalt

de Delia Gomoescu    |    25 Sep 2006   •   00:00
Liga Campionilor - Repetitie la nivel inalt

Lyon a trecut cu 4-1 de Lille la ultimul test dinaintea duelului cu Steaua. Echipa spulberata nu este o necunoscuta, ci tot o reprezentanta a Frantei in Liga Campionilor.

In ultimul meci dinaintea confruntarii cu Steaua din grupa E a Ligii Campionilor, Lyon a spulberat cu 4-1 pe Lille, in etapa a 7-a a campionatului Frantei.

REVANSA. Florent Malouda a deschis scorul in minutul 6, iar Lille a egalat in urma unui autogol al lui Cris. Lyon s-a dezlantuit in partea a doua a jocului, cand au iesit la rampa brazilienii. Fred i-a pasat decisiv conationalului sau Juninho, in minutul 52, apoi a semnat el insusi o dubla (’65 si ’70). "Meciul cu Lille a fost o repetitie buna inaintea partidei de la Bucuresti, fiindca am intalnit un adversar atletic, prezentand caracteristici similare Stelei, in special la nivel fizic", a spus Florent Malouda. Totodata, baietii lui Gerard Houllier si-au luat revansa in fata lui Lille, echipa pe care nu o mai batusera din 2004 si in fata careia au suferit patru esecuri consecutive in ultimele sezoane. "Trebuia sa castigam. Nu pentru ca Lille era bestia noastra neagra, ci pentru a pune lucrurile la punct", a spus tehnicianul francez. Lyon continua sa ramana neinvinsa in Ligue 1, cu 19 puncte adunate in sapte etape. Antrenorul Gerard Houllier a trimis pe teren urmatorii jucatori: Coupet - Reveillere, Cris, Squillaci, Abidal - Toulalan (’77 A. Diarra) - Kallstrom, Juninho, Malouda - Govou (‘76 Wiltord), Fred (’71 Benzema).

EGAL PENTRU DINAMO KIEV
Dinamo Kiev a incheiat la egalitate, 1-1, meciul cu Vorskla Poltava, din etapa a 8-a a campionatului Ucrainei. Formatia din Kiev, cu Florin Cernat pe banca de rezerve, a deschis scorul prin Rincon, in minutul 73, din penalty. Vorskla Poltava a egalat prin Grumici, in minutul 88. Demianenko a trimis pe teren urmatorea echipa: Sovkovski - Markovici (’46 Milevski), Sablici, Rodrigo, Nesmasnai - Yussuf, Gavrancici - Gusev, Correa (’72 Belkevici), Rincon - Satkih.

REAL A INVINS
Real Madrid a castigat cu 1-0 pe terenul lui Betis Sevilla, intr-un meci din etapa a 4-a a Primerei Division. Unicul gol al partidei a fost marcat de Mahamadou Diarra (foto dreapta), in minutul 6. Madrilenii l-au pierdut insa pe Cicinho, accidentat grav. In urma unui prim consult, medicii au stabilit ca brazilianul a suferit o ruptura a ligamentului incrucisat anterior al genunchiului drept, iar jucatorul ar putea fi indisponibil intre sase si opt luni. La meciul cu Betis, antrenorul Fabio Capello a trimis pe teren urmatorii jucatori: Casillas - Cicinho (’31 Raul Bravo) - Cannavaro, Sergio Ramos, Roberto Carlos - Emerson, Diarra - Reyes (’67 Beckham), Guti, Cassano (’60 Raul) - Van Nistelrooy.

×
Subiecte în articol: sport