x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor: Vin deciziile

Liga Campionilor: Vin deciziile

de Delia Gomoescu    |    29 Apr 2008   •   00:00
Liga Campionilor: Vin deciziile
Sursa foto: AFP/

Nimic nu este decis după prima manşă a semifinalelor, returul urmînd a ne dezvălui cele două echipe care se vor lupta pentru marele trofeu.

Nimic nu este decis după prima manşă a semifinalelor, returul urmînd a ne dezvălui cele două echipe care se vor lupta pentru marele trofeu.

FC Barcelona şi-a luat adio de la titlu după ultima etapă din Pri­mera, dar speră în continuare să-şi salveze sezonul prin cucerirea Ligii Campionilor. În urmă cu o săptămînă, catalanii remi­zau pe teren propriu, scor 0-0, şi au un uşor avantaj înaintea returului. Astfel, elevii lui Frank Rijkaard merg mai departe dacă înving sau la orice remiză cu gol marcat, în timp ce Manchester nu are decît varianta victoriei pentru a se califica. “În tur i-am dominat, am arătat că avem forţa să ne calificăm, dar nu am înscris. Acum va fi alt meci. Ei vor încerca să ne pună sub pericol, dar se vor descoperi în apărare şi sperăm să pro­fităm”, a spus atacantul Barcelonei, Thierry Henry. “Barcelona este o echipă formidabilă şi o putem elimina doar dacă suntem concentraţi şi motivaţi pe toată du­rata meciului”, a spus şi fundaşul lui United, Rio Ferdinand.

Situaţie neclară şi în celălalt duel din semifinale. Chelsea a remizat la Liverpool, 1-1, şi, cum scorul de la începutul manşei secunde îi califică pe londonezi, “cormo­ranii” trebuie să înscrie pentru a ajunge în finală pentru a treia oară în ul­ti­mele patru ediţii.

 

Program semifinale – Manşa secundă:

Azi, ora 21:45 (Pro TV)

Manchester United – FC Barcelona (în tur 0-0)

Arbitru: Herbert Fandel (Germania)

Mîine, ora 21:45 (Pro TV)

Chelsea – Liverpool(în tur 1-1)

Arbitru: Roberto Rosetti (Italia)

 

delia.gomoescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport