x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Vine Chivu, pleaca Ronaldo?

Liga Campionilor - Vine Chivu, pleaca Ronaldo?

de Delia Gomoescu    |    26 Aug 2006   •   00:00
Liga Campionilor - Vine Chivu, pleaca Ronaldo?

Real Madrid este in continuare interesata sa-l aduca pe Bernabeu pe fundasul roman.

Steaua ar putea da piept, in grupele Ligii Campionilor, cu Cristi Chivu. Cotidianul ABC scrie ca directorul sportiv al Realului, Pedrag Mijatovici, a profitat de prezenta la Monte Carlo pentru a discuta cu oficialii Romei despre Chivu si Mexes. "Ei raspund profilului cerut de Fabio Capello: inalti, rapizi si cu experienta intr-un campionat de nivel inalt. Prioritatea este Chivu, dar este roman, deci comunitar B pana la 1 ianuarie, si ocupa loc de strain", scrie ABC. Totodata, "ros-albastrii" ar putea scapa de Ronaldo, insa transferul sau la AC Milan pare sa fi picat. Dupa ce presa braziliana a sustinut ca "Fenomenul" a ajuns la un acord cu italienii, "rossonerii" au anuntat pe site-ul oficial ca renunta la jucator. De el insa, se arata interesata, din nou, Inter Milano. Real Madrid, care a jucat miercuri cu Anderlecht, 2-1 in trofeul Santiago Bernabeu, intalneste pe Villarreal, duminica, in prima etapa din Primera Division.

POLEMICI. Cotidianul catalan Sport a scris ca formatia romana este "casatorita" cu polemica: "Sezonul trecut, Steaua a fost amendata si obligata sa joace un meci cu portile inchise, din cauza manifestarilor rasiste". Redactorii spanioli au incurcat insa de mai multe ori borcanele. Mai intai au afirmat ca managerul stelist Mihai Stoica este "fostul antrenor", iar apoi au sustinut ca "vedeta echipei continua sa fie atacantul leton Maris Verpakovskis", care de fapt joaca la Dinamo Kiev.

SANSE EGALE
Mijlocasul lui Dinamo Kiev, Florin Cernat, considera ca echipa sa si Steaua au sanse egale in meciurile directe si pot incurca socotelile favoritelor Real Madrid si Lyon. "Sansele sunt egale, 50-50. La Bucuresti un cuvant de spus il vor avea suporterii Stelei, care sunt incredibili. Va fi greu din acest punct de vedere, imping echipa de la spate, ii motiveaza extraordinar pe jucatori", a spus Cernat. Romanul a subliniat ca n-ar fi vrut ca formatia sa sa cada in grupa cu Steaua. "De ce mi-a fost frica n-am scapat. Nu vroiam sa joc impotriva nasului meu, Mihai Stoica", a adaugat Cernat, care a precizat ca obiectivul ucrainenilor este trecerea de grupe. Mijlocasul roman stie insa cat de important este sa incepi cu dreptul: "Noi intalnim Steaua in prima partida. Ei au crescut foarte mult in ultimii ani. Au disputat multe meciuri internationale, care nu se compara cu campionatul intern sau cu Cupa Romaniei. O sa simta insa pe pielea lor ce inseamna Liga Campionilor, nici nu se compara cu Cupa UEFA, este diferenta mare, aici e masa bogatilor, sunt bani multi in joc".

AULAS SE UITA LA BANI
Lyon accepta sa-si lase jucatorii sa plece daca poate castiga sume importante de pe urma lor. Dupa ce l-a transferat pe Mahamadou Diarra la Real Madrid, pentru 25 de milioane de euro, gruparea franceza l-ar putea ceda si pe Hatem Ben Arfa, la Tottenham. Presedintele clubului francez, Jean-Michel Aulas, a confirmat si contactele cu Auxerre, pentru un imprumut al lui Benoit Pedretti. "M-am intalnit cu oficialii de la Tottenham, care doresc sa-l transfere pe Hatem. Vom mai discuta", a spus Aulas.
×
Subiecte în articol: sport