x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Vizite de lucru la Madrid

Liga Campionilor - Vizite de lucru la Madrid

de Delia Gomoescu    |    10 Oct 2006   •   00:00
Liga Campionilor - Vizite de lucru la Madrid

Cosmin Olaroiu merge sa-i spioneze pe "galactici" la meciul cu Getafe, iar Valeriu Argaseala pune la punct problemele administrative legate de deplasarea in Spania.

Oficialii Stelei au intrat in linie dreapta in ceea ce priveste pregatirea "dublei" cu Real Madrid, din Liga Campionilor. Dupa partida cu CRF Cluj, de vineri seara, antrenorul Cosmin Olaroiu va pleca la Madrid pentru a urmari pe viu meciul de campionat pe care Realul il va sustine pe terenul lui Getafe. In schimb, directorul executiv al "ros-albastrilor", Valeriu Argaseala, a decolat inca de ieri spre capitala Spaniei, pentru a pune la punct detaliile deplasarii Stelei pe "Santiago Bernabeu". Oficialul campionilor trebuie sa aleaga hotelul la care va fi cazata echipa, dar si sa negocieze cu madrilenii numarul de bilete pe care le vor primi romanii. Cu toate ca "ros-albastrii" au solicitat 10.000 de tichete, se pare ca spaniolii nu sunt dispusi sa ofere decat jumatate. Steaua va juca impotriva Realului, la Bucuresti, la 17 octombrie, urmand ca returul sa aiba loc in Spania la 1 noiembrie.
DEZASTRU AFARA
Potrivit site-ului UEFA, rezultatele obtinute de actualii elevi ai lui Fabio Capello in deplasare, in meciurile din Liga Campionilor, nu corespund deloc ambitiilor clubului. "Au pierdut sase partide si au castigat doar doua, in ultimele zece meciuri disputate in deplasare, luand ca punct de plecare infrangerea cu 3-1 la AS Monaco, in aprilie 2004", mentioneaza "uefa.com". "Vizita Realului pune luminile reflectoarelor pe Steaua", a titrat site-ul forului european. "Este prima intalnire a Stelei cu Real, dar echipa romana a mai jucat de 20 de ori impotriva unor formatii spaniole, palmaresul fiind de sapte victorii, patru egaluri si noua infrangeri." Evident, cel mai mare rezultat reusit de "ros-albastri" in fata echipelor iberice a fost cel din finala Cupei Campionilor Europeni. Si pentru Fabio Capello este vorba de o premiera. In cele 118 meciuri ca antrenor in competitiile europene, tehnicianul italian nu a intalnit niciodata o echipa romaneasca. In schimb, madrilenii au jucat cinci duble manse cu formatii romanesti si s-au calificat de fiecare data.

×
Subiecte în articol: sport