x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Loţi Bölöni, iar campion!

Loţi Bölöni, iar campion!

de Marius Mihalcea    |    26 Mai 2009   •   00:00
Loţi Bölöni, iar campion!
Sursa foto: YORICK JANSENS/BELGA

După titlul cucerit în Portugalia cu Sporting Lisabona în urmă cu şapte ani, tehnicianul român a repetat performanţa în Belgia, cu Standard Liege.



Bölöni (foto) a ieşit învingător abia după ce Standard Liege a izbutit să se impună în "dubla" de baraj cu Anderlecht, 1-1 pe "Constant Vanden Stock" şi 1-0, duminică, pe "Stade de Sclessin", cele două formaţii terminând campionatul la egalitate de puncte (77) şi de victorii (24).

Al doilea consecutiv, triumful lui Standard a fost sărbătorit de fanii echipei pe străzile oraşului. "A fost o sărbătoare foarte frumoasă, oraşul are aproximativ 200.000 de locuitori şi mulţi dintre ei s-au adunat în centru, acolo unde am celebrat împreună cu echipa. Şampania a curs în valuri, iar la culcare m-am dus după ora 02:00", a declarat Bölöni, care nu a trecut cu vederea faptul că este la final de contract cu gruparea din Liege:

"Standard va evolua direct în grupele Ligii Campionilor şi îmi doresc destul de mult să ajung acolo. Am fost foarte aproape de asta când am pregătit pe Rennes şi pe Sporting Lisabona. Sunt bucuros că am ajuns să reîntâlnesc această competiţie, iar calificarea în Liga Campionilor este un element de care fiecare antrenor ţine cont".

"Ladislau cunoaşte intenţiile noastre. Evident, dorinţa noastră este de a continua împreună. În această săptămână vom încerca să ajungem la un acord şi să parafăm actele viitorului contract", a afirmat directorul sportiv al lui Standard, Dominique D'Onofrio.

×
Subiecte în articol: sport