x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Luaţi la rost

Luaţi la rost

de Marius Mihalcea    |    26 Aug 2008   •   00:00
Luaţi la rost

RAPID – DINAMO 2-1 ● “Cîinii”, cuprinşi de regrete
Înfrîngerea suferită în Giuleşti nu le-a picat deloc bine conducătorilor dinamovişti care i-au pus la zid pe antrenorul Mircea Rednic şi pe o parte dintre elevii acestuia.RAPID – DINAMO 2-1 ● “Cîinii”, cuprinşi de regrete
Înfrîngerea suferită în Giuleşti nu le-a picat deloc bine conducătorilor dinamovişti care i-au pus la zid pe antrenorul Mircea Rednic şi pe o parte dintre elevii acestuia.

Primul eşec suferit de Dinamo în această stagiune a învolburat apele în Ştefan cel Mare. “Mărgăritescu a fost foarte important pentru Dinamo, muncea şi recupera multe mingi, şi el şi Cătălin Munteanu ne lipsesc mult”, s-a dezlănţuit preşedintele executiv al grupării din Ştefan cel Mare, Cristi Borcea, considerînd că Rednic s-a debarasat prea uşor de serviciile celor doi jucători.

VIRULENŢĂ.
Moţi nu a scăpat nici el criticilor lui Borcea: “La valoarea lui, Moţi nu avea voie să joace aşa! E simplu: el nu va pleca de la Dinamo”. Pentru faptul că s-au certat pe teren în timpul meciului, Florin Bratu şi Marius Niculae vor suporta consecinţele. “Chiar dacă Bratu a dat gol, nu a fost acel Bratu cu care ne-am obişnuit. A fost foarte nervos, nu s-a concentrat aşa cum ar fi trebuit. Iar după conflictul dintre el şi Niculae, o să-i amendez pe amîndoi. Nu au voie să facă aşa ceva la Dinamo!”, a spus Borcea la GSP TV.

AMĂRĂCIUNE. “Am pierdut acest joc din cauza greşelilor pe care le-am făcut pe final. E dureros, mai ales pentru faptul că am condus cu 1-0 pînă în minutul 75 şi nu am reuşit să facem măcar un egal”, a spus Dănciulescu. “Am rămas cu un gust amar după acest meci. Campionatul este însă abia la început şi sînt convins că vor apărea multe surprize, iar titlul se va juca pînă în ultima etapă”, a afirmat Lobonţ. “Nu regret că l-am introdus pe Tamaş, chiar dacă la primul gol s-a văzut o lipsă de coeziune atunci cînd acesta nu s-a înţeles cu Moţi şi s-a acordat prea uşor acel corner. În rest, nu am însă ce să le reproşez”, a declarat antrenorul “cîinilor”, Mircea Rednic.

×
Subiecte în articol: sport