x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marian Rada a fost schimbat

Marian Rada a fost schimbat

de Daniel Stan    |    18 Iun 2008   •   00:00

RAPID  ●  Doi portughezi în staff-ul ethnic
După ce a terminat sezonul trecut ca antrenor principal după plecarea lui Mircea Rednic, reuşind să califice echipa în Cupa UEFA, Marian Rada a fost anunţat de noul tehnician, Jose Peseiro, că nu mai face parte din planurile lui.



RAPID  ●  Doi portughezi în staff-ul ethnic
După ce a terminat sezonul trecut ca antrenor principal după plecarea lui Mircea Rednic, reuşind să califice echipa în Cupa UEFA, Marian Rada a fost anunţat de noul tehnician, Jose Peseiro, că nu mai face parte din planurile lui.

Cel care se identifică însă cu gruparea giuleşteană a preferat să fie moderat în declaraţii: “Era mai bine să fiu anunţat dinainte, am fost luat prin surprindere. Dar nu pot condamna pe nimeni, este clar că orice antrenor nou care vine la o echipă îşi doreşte să lucreze cu oamenii săi”. Lui Rada i s-a propus de conducere postul de scouter, însă surse din club susţin că varianta pare puţin plauzibilă. “Este adevărat, ar urma să urmăresc jucători care pot face pasul spre Rapid, însă nu ştiu dacă voi accepta. Mă mai gîndesc”, a mai adăugat Rada. Viitorii colaboratori ai antrenorului portughez sînt doi conaţionali, Pedro Caixinha, preparator fizic, şi Eduardo Goncalves, antrenor secund. De pregătirea portarilor se va ocupa, se pare, tot Marian Ioniţă. Totuşi, chiar dacă Marian Rada era foarte iubit de jucători, aceştia nu au dorit să comenteze îndepărtarea sa, spunînd că sînt încîntaţi de noul tehnician. Dintre absenţii de la reunire, Bozovici urma să sosească aseară, în timp ce Matos, a cărui soţie a născut recent, va veni sîmbătă. Grigorie este încă accidentat, urmînd a efectua un nou RMN în aceste zile.

Dorin Goga este dorit de Taher în Giuleşti

După interesul Stelei şi al lui Dinamo, şi Rapidul îl doreşte pe atacantul Universităţii Cluj Dorin Goga, aflat momentan în miezul “scandalului valiza” şi acuzat de patronul steliştilor, Gigi Becali, de mărturie mincinoasă. Referitor la interesul giuleştenilor, principalul acţionar, Fathi Taher, a confirmat: “Pe lista de achiziţii figurează cinci jucători din străinătate şi doi români, printre care şi Dorin Goga. Lotul va fi complet în cîteva zile”. Referitor la ultima achiziţie, argentinianul Lucio Filomeno, acesta are 28 de ani, joacă pe postul de mijlocaş dreapta, dar poate evolua şi ca atacant, fiind transferat de la echipa greacă Asteras Tripolis. În ultimul sezon a marcat 11 goluri în 27 de partide, iar oficialii alb-vişinii vor trebui să achite 1,5 milioane de euro. De-a lungul carierei, Filomeno a trecut şi pe la Inter Milano, în sezonul 1998-1999, însă nu a evoluat nici un minut.

×
Subiecte în articol: sport