x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Meciul cu Ucraina din Cupa Davis, în Cotroceni

Meciul cu Ucraina din Cupa Davis, în Cotroceni

07 Apr 2010   •   00:00

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a anunţat, joi, că partida de Cupa Davis dintre România şi Ucraina, din turul doi al Zonei Euro-africane, se va disputa la Arenele BNR din Bucureşti.

"Meciul împotriva Ucrainei va avea loc la Arenele BNR. Totul este stabilit şi foarte bine organizat. Am ales acest loc deoarece este foarte apreciat de jucătorii noştri şi suntem încrezători că vor avea o evoluţie bună. Cred că pornim cu prima şansă, chiar dacă va fi un meci dificil", a declarat Ruxandra Dragomir pentru agenţia Mediafax.

"În ceea ce priveşte echipa, cu siguranţă vor juca Victor Hănescu şi Victor Crivoi, probabil că va fi şi Horia Tecău, pentru că este cel mai bun jucător de dublu al nostru. Oricum, echipa va fi stabilită de Andrei Pavel, în funcţie de forma de moment a jucătorilor. El are ultimul cuvânt în formarea echipei", a mai spus preşedintele FRT.

România va juca împotriva Ucrainei în turul doi al Grupei I a Zonei Euro-africane din Cupa Davis în perioada 7-9 mai. România si Ucraina nu s-au întâlnit niciodată în Cupa Davis, iar dacă vor câştiga partida din cadrul Grupei I a Zonei Euro-africane, Victor Hănescu şi colegii săi vor juca, în septembrie, în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială. În caz contrar, ei vor juca pentru rămânerea în Grupa I.

×
Subiecte în articol: redactie