x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Moldobut nu iarta

Moldobut nu iarta

08 Mar 2004   •   00:00

Viorel Moldovan a fost din nou piesa de baza in atacul "canarilor", care au invins clar, 3-0, in deplasarea de la Rennes, echipa fostului selectioner al Romaniei, Ladislau Bšlšni. El a ajuns la cota de 12 goluri in 10 partide.

Fostul international continua sa uimeasca de la revenirea in echipa de pe malul Atlanticului, reusind sa inscrie pentru a saptea oara in doar 6 meciuri de campionat. Restul reusitelor s-au consemnat in Cupa Frantei si Cupa Ligii.

GOLGETER. In deplasarea de sambata de la Rennes, "Moldobut" a reusit prima "dubla" din acest sezon, in victoria 3-0 de pe terenul echipei pregatite de tehnicianul roman Ladislau Bšlšni. Bistriteanul s-a aflat la capatul fiecarei actiuni a oaspetilor, ratand alte trei ocazii clare in prima repriza.

DEZLANTUIRE. Imediat dupa pauza, Moldovan nu a mai iertat apararea lui Rennes, marcand in minutul 47 un gol splendid din centrarea lui Olivier Quint. Dupa numai 5 minute, un autogol al lui Cedric Barbosa a linistit spiritele, gazdele renuntand la orice speranta de a redresa partida. Lovitura de gratie a venit tot din partea lui Moldovan. El a reluat cu capul, in minutul 74, in poarta lui Chaigneau, care si-a salvat in mai multe randuri echipa de un scor si mai rusinos. Romanul a parasit terenul 3 minute mai tarziu, fiind inlocuit cu Vahirua.

RESPECT. Inaintea meciului, antrenorul lui Rennes, Ladislau Boloni, si-a manifestat admiratia fata de Viorel Moldovan: "Traieste a doua tinerete la Nantes. Plecarea sa din Franta i-a facut bine, fiindca a revenit mai puternic decat niciodata. E un mare campion, care s-a intors la un club care il respecta si pe care el il respecta, la randul sau, foarte mult". Cuvintele frumoase ale fostului selectioner au fost intoarse imediat de "Moldobut", care il considera un prieten pe Boloni. "Daca voi deveni intr-o zi antrenor, ma voi inspira din munca lui Loti. Pentru mine, el este un exemplu al seriozitatii si onestitatii." Ei se vor reintalni pe 17 martie, la Nantes, in "sferturile" Cupei Frantei.
(CATALIN FAINISI)

"Sunt obligat sa accept ca adversarul nostru a fost superior. Acum, gandul meu este la meciul din campionat cu Nisa si la cel de Cupa, tot cu Nantes. Sper ca va fi un cu totul alt meci"
Ladislau Boloni

"Am reactionat foarte bine dupa meciul egal de saptamana trecuta. Am jucat foarte concentrati si nu ne-am pierdut speranta, chiar daca portarul lor a fost intr-o zi mare. Ii asteptam in Cupa"
Viorel Moldovan

×
Subiecte în articol: sport