x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mulţumim frumos!

Mulţumim frumos!

de Marius Mihalcea    |    18 Mai 2009   •   00:00
Mulţumim frumos!
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact images

Astfel ar trebui să li se adreseze "câinii roşii" stupizilor timişoreni, care aseară s-au bătut mai mult de unii singuri, gruparea din Ştefan cel Mare fiind acum foarte aproape să umfle potul cel mare de la UEFA.



Golul înscris de Gigel Bucur în debutul partidei a creat falsa impresie că FC Timişoara este capabilă să demonteze speculaţiile potrivit cărora Dinamo se va impune fără prea multe bătăi de cap. Lucrurile au intrat însă foarte repede pe făgaşul lor normal.

Bănăţenii s-au retras suprinzător de repede în preajma propriului careu, iar "câinii" şi-au făcut treaba: 1-1, gol N'Doye, printr-un şut de la distanţă, în stânga neinspiratului Pantilimon. Până la pauză, din scenariu a mai făcut parte şi reuşita de 2-1 a lui Marius Niculae, care a finalizat cu capul o lovitură de colţ făcută cadou de bănăţeni, cu bonus special ieşirea caraghioasă din poartă a "gigantului" Costeluş Pantilimon. 3-1 s-a făcut în deschiderea reprizei secunde, dintr-un penalty acordat de Tudor la faultul în careu al lui Bădoi asupra lui Dănciulescu şi transformat de N'Doye.

Rămaşi doar cu Urziceniul în spate, dinamoviştii nu mai au mult până să le comunice celor de la UEFA numărul contului în care să-i fie virată suma minimă pe care o încasează şi cea mai modestă echipă dintre cele calificate în grupele Ligii Campionilor.

"Am obţinut o victorie mare, dar nu s-a terminat campionatul. Dacă batem însă Urziceniul, putem spune că suntem campioni!", a declarat antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic. De partea cealaltă, tehnicianul formaţiei "viola", Gabi Balint, a spus: "Dinamo a fost mult mai pragmatică şi a câştigat pe merit. Au luat un avantaj mare, au şapte puncte în faţa noastră, dar titlul se mai joacă. Ne-au costat greşelile, iar după pauză am fost nervoşi şi nu ne-a ieşit mare lucru".

"Jucătorii noştri au o situaţie financiară foarte bună şi nu îi mai pot motiva", a explicat eşecul echipei sale patronul Timişoarei, Marian Iancu.

×
Subiecte în articol: sport