x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mulţumiţi de defensivă

Mulţumiţi de defensivă

de Daniel Stan    |    10 Iul 2009   •   00:00
Mulţumiţi de defensivă
Sursa foto: Mihai Stetcu/Gazeta Sporturilor/Intact Images

După succesul cu Nantes, scor 2-0, din primul meci al turneului din Franţa, antrenorul Dario Bonetti spune că primordiale sunt rezultatele, nu show-ul. În această seară, "câinii" vor întâlni pe Olimpique Marseille.



La finalul jocului câştigat în faţa divizionarei secunde FC Nantes, scor 2-0, antrenorul Dario Bonetti s-a arătat mulţumit de joc, deşi "câinii" nu au impresionat. "Eu nu caut spectacol, ci rezultate bune, iar asta s-a şi întâmplat. Mi-a plăcut foarte mult jocul din defensivă. Dinamo are calitate", a declarat tehnicianul italian. Golurile dinamoviştilor au fost marcate de Marius Niculae, în minutul 9, şi Dănciulescu, în minutul 61, din penalty. Bonetti a trimis pe teren următoarea formaţie: Matache - Homei, D. Grigore, Moţi, Muşat - Andrei Cristea, Rus, Zicu, Boştină - M. Niculae, Alexe.

Pe parcurs au mai intrat Scarlatache, Lucian Goian, Cuciula, Pulhac, Torje, Diabate, D. Kone, Dănciulescu, Liviu Ganea şi Adrian Cristea. Nu au intrat Claudiu Niculescu şi Dolha, menajaţi după accidentări mai vechi. În cantonamentul de la Aix-les-Bains urmează să ajungă un alt portar, George Curcă, de la Farul Constanţa, care s-a înţeles cu gruparea din "Ştefan cel Mare" pentru un împrumt pe un sezon. Curcă este văr cu un alt nou-sosit în "haită", Cristi Munteanu.

În această seară, de la ora 21:00, Dinamo va susţine cel mai important meci din perioada de pregătire, urmând a întâlni vicecampioana Franţei, Olimpique Marseille. Deşi urma să ajungă la meci, preşedintele executiv, Cristi Borcea, a rămas în ţară, pentru a negocia transferul piteşteanului Cristi Tănase.

×
Subiecte în articol: sport