x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu, cu un pas mai aproape de Beşiktaş

Mutu, cu un pas mai aproape de Beşiktaş

de Delia Gomoescu    |    02 Iul 2009   •   00:00
Mutu, cu un pas mai aproape de Beşiktaş
Sursa foto: /Reuters

Presa turcă susţine că reprezentanţii atacantului român vor negocia cu gruparea de pe Bosfor în zilele următoare.



Transferul lui Adrian Mutu de la Fiorentina la Beşiktaş ar putea deveni realitate chiar dacă iniţial mutarea era cotată cu şanse mici de realizare. Potri­vit presei turce, citată de site-ul firenzeviola.it, re-pre­zentanţii jucătorului sunt aşteptaţi la Istanbul în perioada următoare pentru a demara tratativele cu clubul din Ţara Semilunei.

Cu toate că a declarat în mai multe rânduri că vrea să rămână la Fiorentina şi a exclus la început o eventuală descindere pe ma­lu­rile Bosforului, Mutu pare să-şi fi schimbat pă­re­rea. Probabil că un mare merit în acest sens l-a avut Mir­cea Lucescu, omul însărcinat de clubul turc să-l con­vin­gă pe atacantul român să accepte oferta "vultu-rilor".

Fostul an­trenor al lui Beşiktaş i-a promis lui Mutu că la Istanbul va fi încântat de atenţia care i se va oferi, dar şi de atmosfera de pe Stadionul Inonu. Totuşi, un argument mult mai solid a fost faptul că Beşiktaş va juca direct în grupele Ligii Campionilor din postura de deţinătoare a titlului.

Până să vadă dacă va ajunge sau nu în Turcia, "Briliantul" îşi pe­trece vacanţa în SUA alături de familie. Chiar acolo a fost surprins săptămâna trecută de moartea lui Mi­chael Jackson. "Sunt îndurerat. Eram un fan al lui Mi­­chael", a spus Mutu. În timp ce actualul atacant "vio­la" ar putea părăsi Italia, în Peninsulă este aşteptat "noul Mutu".

Mai multe cluburi din Se­rie A, printre care Juventus şi Fiorentina, se bat pentru a-şi asi­gura serviciile lui Cristian Tănase. În plus, mijlocaşul lui FC Argeş, cotat de clubul său la 4 milioane de euro, mai este dorit şi de Şahtior Doneţk, Beşiktaş şi Stuttgart. În aşteptarea unor date concre­te legate de viitoarea sa destinaţie, Tănase a plecat ieri în canto­namentul din Austria alături de coechipie­rii săi de la FC Argeş.

×
Subiecte în articol: sport mutu