x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Negociaza cu chinezii

Negociaza cu chinezii

10 Mar 2004   •   00:00

Revenit in tara dupa experienta nereusita din Arabia Saudita, Mircea Rednic a dezvaluit ca nu e tentat sa mai profeseze in Romania.

"Asta e viata antrenorilor! Nu ma simt deloc trist sau afectat. Toti depindem de rezultate. Pe 20 plec in Belgia, pentru doua saptamani, iar pana in vara nu mai vreau sa antrenez", s-a confesat Rednic.

STRAINATATE. Intrebat daca ar da curs unei oferte din Divizia A, Rednic a fost categoric: "Nu mai vreau sa antrenez in Romania! Imi doresc tot ceva in strainatate. A fost o propunere de la Oradea, dar nu am acceptat un contract pana in vara". Referitor la situatia de moment a jucatorilor sai de suflet, Nourredine Ziyati si Manuel Godfroid, Rednic a comentat: "Nu am vorbit cu ei de cand am venit. Oricum, despre Ziyati nu mai vreau sa spun nimic pentru ca si asa am fost acuzat ca l-am influentat. Eu spun ca e cel mai bun conducator de joc din tara, la aceasta ora. Godfroid a ramas la Rapid, dar fara Rat pe banda nu cred ca mai da acelasi randament".

CAMPIONAT. Pe langa problemele obisnuite de familie si de ridicarea unui case, Rednic se ocupa atent de cursurile pro ale Scolii de Antrenori de la FRF. Despre apropiatul start al Diviziei A, "Puriul" a declarat: "Diferenta de punct e infima, iar cele trei au sanse egale. Sper sa nu se revina la 18 echipe. Acum, sunt 10 care se lupta pentru retrogradare. Daca se va schimba sistemul, vor intra in "scena" echipele linistite, care vor decide, in primul rand, titlul".

Asiaticii vin pentru Soava si Cl. Niculescu

Desi nu a dorit sa identifice numele echipei, Mircea Rednic a dezvaluit ca are o oferta concreta pentru a antrena in China. "Deocamdata am discutat doar la telefon. Urmeaza ca ei sa vina cat de curand in Romania pentru a negocia, dar si pentru a urmari la lucru doi jucatori de care sunt interesati. E vorba de Soava si Claudiu Niculescu. Daca ne intelegem, voi incepe din vara. Prima lor divizie incepe in luna mai".
( MIHAI IGIROSANU )

×
Subiecte în articol: sport