x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Newell's / Fabbiani şi-a luat banii, dar vrea să plece la River Plate

Newell's / Fabbiani şi-a luat banii, dar vrea să plece la River Plate

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Ian 2009   •   00:00
Newell's / Fabbiani şi-a luat banii, dar vrea să plece la River Plate

Newell's Old Boys a plătit datoria de aproximativ 572.000 de pesos pe care o avea faţă de jucătorul Cristian Fabbiani, împrumutat de la CFR Cluj. Cu toate acestea, "Căpcăunul" a precizat că este dispus să negocieze cu River Plate, grupare la care ar vrea să ajungă atacantul, arată La Capital, citat de Mediafax.



Reprezentantul clubului Newell's, Gustavo Dezotti, spune că gruparea pe care o reprezintă încă nu a fost contactată oficial de conducerea River Plate: "Vom vedea, poate că River aştepta să se soluţioneze conflictul privind restanţele salariale ale lui Fabbiani, iar acum va lua o decizie privind eventualitatea prezentării unei oferte concrete". Fabbiani nu s-a prezentat, în această săptămână, la antrenamentele echipei Newell's Old Boys, presa argentiniană subliniind că fotbalistul a depus o sesizare la Asociaţia Fotbaliştilor din Argentina prin care a reclamat neplata drepturilor financiare din ultimele 4 luni.

Dezotti a explicat că Fabbiani va trebui să se prezinte la echipă imediat după ce va fi făcută o verificare a plăţilor către acesta. "Estimăm că luni el va trebui să se prezinte. Dacă nu va veni, va trebui să recurgem la mijloace juridice. Vom fi nevoiţi să apărăm interesele clubului", a precizat oficialul argentinian. Deşi Newell's i-a plătit drepturile financiare, potrivit presei din Argentina Cristian Fabbiani susţine nu se va întoarce la echipă, subliniind că vrea să ajungă la River Plate.

×
Subiecte în articol: sport