x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Djokovic își dorește o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Paris

Djokovic își dorește o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Paris

de Redacția Jurnalul    |    02 Mar 2023   •   15:45
Djokovic își dorește o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Paris
Sursa foto: Hepta

Novak Djokovic a declarat că așteaptă deja cu nerăbdare Jocurile Olimpice de anul viitor de la Paris, în încercarea de a câștiga o medalie de aur pe care nu a reușit până acum să o câștige.

Djokovic, numărul unu mondial, a câștigat o medalie de bronz la Beijing 2008, dar nu a reușit să o îmbunătățească în 2012, 2016 și 2021. Sârbul a declarat că speră să fie în formă și sănătos pentru competiția de anul viitor, când va împlini 37 de ani.

Competiția de tenis de la Paris 2024 se va desfășura pe zgura de la Roland Garros, unde Djokovic a câștigat două dintre cele 22 de titluri de Grand Slam ale sale - în 2016 și 2021.

"Aștept cu nerăbdare Jocurile Olimpice", a declarat Djokovic reporterilor după ce l-a învins pe Tallon Griekspoor, miercuri, la Dubai. "Sper că voi putea juca sănătos pentru anul viitor la Paris.

"Se va juca pe zgură la Roland Garros, așa că sunt familiarizat cu aceste terenuri. Sper ca cel mai bun rezultat olimpic pentru mine să vină acolo."

Djokovic, campionul de la Australian Open, se află în cea de-a 378-a săptămână pe primul loc, un record, după ce a depășit-o pe Steffi Graf, și a declarat că este dornic de mai multe recorduri și succese.

"Întotdeauna încerc să fiu foarte clar cu mine însumi care sunt obiectivele, ce îmi doresc de la tenisul competitiv", a spus Djokovic.

"Acesta este modul în care am fost crescut și învățat de unele dintre persoanele cheie din viața mea, inclusiv de părinții mei și de unii dintre antrenorii pe care i-am avut la început.

"Acest tip de mentalitate m-a ajutat să fiu mereu atât de devotat jocului. Îmi amintesc mereu că voința, dorința de a reuși este un ingredient esențial în întreaga formulă."

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: novak djokovic Jocuri Olimpice Paris