x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Nu aveți 5000 euro? Facem noi chetă...”. Federația Română de Handbal aspru criticată de suporteri

„Nu aveți 5000 euro? Facem noi chetă...”. Federația Română de Handbal aspru criticată de suporteri

16 Noi 2022   •   15:53
„Nu aveți 5000 euro? Facem noi chetă...”. Federația Română de Handbal aspru criticată de suporteri
Sursa foto: FRH /Axel Heimken și Anze Malovrh

Continuă controversele legate de maniera de arbitraj din meciul România – Muntenegru de la Campionatul European de handbal. Lidera galeriei României, Angela Pop, reacționează din nou, după ce în presa sportivă românească s-a vehiculat că FRH nu are 5.000 de euro pentru a depune memoriu la EHF.

În câteva postări repetate, Angela Pop, cea care de foarte mulți ani însoțește naționala feminină de handbal, alături de mai mulți suporteri români, la toate turneele finale europene, mondiale și olimpice, a cerut reprezentanților Federației Române de Handbal să ia atitudine față de arbitrajul considerat părtinitor, din ultimul meci de la europene.

Angela Pop a solicitat ca FRH să depună memoriu la Federația Europeană de Handbal (EHF), pentru a apăra onoarea delegației române, a componentelor echipei naționale și a suporterilor.

Într-un răspuns la una din postările de pe contul oficial de facebook al FRH, Angela Pop a scris:

„Încă mai așteptăm sa vedem o reacție serioasă din partea FRH, nu o glumă ca în textul de la postare.”

În replică, singura dealtfel la valul de critici primite, FRH a scris:

„La nivel personal, putem discuta, avem opinii ferme. La nivel instituțional, există proceduri, indiferent cât de puțin ne place acest lucru. Solidaritatea există, contează enorm și vă mulțumim. Deocamdată, atât putem afirma public. Deocamdată...”

Ulterior, presa sportivă din România a vehiculat informația conform căreia memoriului, ce se solicită a fi depus la EHF, nu i se dă curs pentru că acesta ar costa 5.000 de euro, bani pe care FRH nu i-ar avea sau nu ar fi dispusă să îi aloce.

Această informație a dus la o nouă reacție din partea Angelei Pop, care a scris:

„Nu aveți 5000 euro? Facem noi chetă, oricum ne-am susținut financiar 100% deplasarea, cazarea, masa și biletele la meciuri, iar lumea crede că suntem sponsorizați. Nu oameni buni, nu suntem!

FRH să stea liniștită, NOI suntem în tribună pentru echipă și în fiecare an vom face aceleași sacrificii și credite ca să le însoțim la turneele finale.

Fetelor, întregii echipe, noua celor din tribună și tututor românilor de acasă, trebuie să le arătați că nu sunteți puși acolo doar ca să vă încasați salariul lunar. Vă propunem să vă donați salariile pe luna asta și să depuneți memoriu, măcar din respect pentru fete.”

×
Subiecte în articol: Angela Pop FRH suporteri