x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Nu credeam ca o sa mai joc"

"Nu credeam ca o sa mai joc"

10 Mar 2004   •   00:00
"Nu credeam ca o sa mai joc"

Dupa despartirea de FC Arges, Jean Vladoiu anuntase ca vrea sa renunte la cariera de fotbalist, urmand sa se dedice afacerilor.

Oferta venita de la Arad l-a surprins, el hotarand sa-i dea curs. Vladoiu a mai jucat la FC ArgesPitesti, Steaua Bucuresti, Rapid Bucuresti, 1. FC Koln, Dinamo Bucuresti, FC Kickers Offenbach si U Craiova.
PAUL ANDONE

  • Jurnalul National: Jean, nu renuntasei la fotbal?

    Jean Vladoiu: Dupa ce am patit la Pitesti ma hotarasem sa renunt. Nu pentru faptul ca nu as mai fi putut sa mai joc, ci pentru ca ma saturasem de atatea cantonamente si vroiam sa petrec mai mult timp alaturi de familie. Ma gandisem sa ma apuc de afaceri, intentionam chiar sa devin antrenor, dar imi luasem gandul de la cariera de jucator.

  • Ce te-a determinat sa revii?

    M-a cautat domnul Locic si mi-a propus sa merg la Arad si sa ajut UTA sa revina in prima divizie. Recunosc, oferta m-a luat prin surprindere, dar nu am stat prea mult pe ganduri. Pofta de fotbal nu mi-a disparut. Ma gandesc ca Aradul este un oras de traditie in fotbal si oamenii de acolo, care mananca fotbal pe paine, merita sa-si vada din nou echipa in Divizia A.

  • Nu esti in urma cu pregatirea?

    Acesta e singurul lucru care ma pune si pe mine pe ganduri. Cu toate acestea, cred ca in doua, trei saptamani voi fi gata, pentru ca ma cunosc bine. S-ar putea sa intru chiar si sambata o jumatate de ora pe teren. Abia astept, pentru ca, sincer, ma cam plictisisem fara fotbal.

  • Pana cand ai semnat cu UTA?

    Voi juca la Arad pana in vara, apoi, in functie de ce obtinem, imi mai prelungesc contractul pana in iarna. Cred ca, impreuna cu Ilie Stan, fostul meu coleg de la Steaua, vom readuce Aradul acolo unde ii e locul. Sanse de promovare sunt mari, pentru ca suntem la egalitate de puncte cu Olimpia si cred ca va fi o nebunie de nedescris in Arad.

×
Subiecte în articol: sport