x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nu-i slăbesc pe "câini"

Nu-i slăbesc pe "câini"

de Marius Mihalcea    |    27 Apr 2009   •   00:00
Nu-i slăbesc pe "câini"
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Unirea Urziceni şi FC Timişoara au câştigat sâmbătă meciurile susţinute în deplasare la Iaşi, respectiv la Bistriţa, şi se menţin în coasta liderului Dinamo cu şapte etape înainte de finalul campionatului.



Dinamoviştii mai au serios de tras până să obţină al 19-lea titlu din istorie şi, impli­cit, participarea în premieră în grupele UEFA Champions League. În condiţiile în care rivalele tradiţionale la titlu, Steaua şi Rapid, întâmpină probleme în a-şi asigura chiar şi un loc în Europa League, iar campioana en-titre, CFR Cluj, nu-şi găseşte nici ea cadenţa, "roş-albii" sunt ţinuţi în joc de glezne de revelaţiile sezonului, Unirea Urziceni şi de FC Timişoara.

La numai două puncte în spatele trupei lui Mircea Rednic, ialomiţenii susţin însă că nu sunt câtuşi de puţin interesaţi de titlu. "Noi nu ne gândim la Liga Campionilor, avem ca obiectiv clasarea în primele cinci locuri. Oricum, pentru noi urmează un program foarte greu şi n-am auzit pe nimeni să ia în calcul Urziceniul în lupta pentru campionat şi pentru Liga Campionilor", a declarat managerul Unirii, Mihai Stoica. "Mai avem de jucat şapte finale, iar greul abia acum începe pentru noi. Trebuie să rămânem în continuare concentraţi", s-a limitat să spună după victoria de la Iaşi antrenorul Dan Petrescu.

TIMIŞOARA, CU OCHII PE TAS

De partea cealaltă, timişorenii nu numai că nu-şi ascund visele de mărire, ci aşteaptă şi o re­zo­lu­ţie favorabilă a Tribunalului de Arbitraj Spor­tiv în cazul palmaresului şi al culorilor clu­bu­lui. "E bine că am învins la Bistriţa, deoarece Dinamo şi Urziceni câştigă şi ele. Spe­răm să pri­mim înapoi şi cele şase puncte, care sunt pe drum", a declarat tehnicianul Gabi Ba­lint, completat de patronul Marian Iancu: "A fost greu la Bistriţa, dar e bine că s-a terminat cu o vic­torie şi rămânem în cursă pentru câştigarea titlului".

"Dacă noi câş­ti­găm, nu ne in­te­re­sează ce fac ce­le­lalte contracandidate. Noi am pierdut puncte cu echipe mici, dar nu se va mai întâmpla asta, pentru că vin meciurile adevărate şi acolo este altă concentrare"
Cristi Borcea, Dinamo

×
Subiecte în articol: sport