x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Obiectivul lui Săndoi

Obiectivul lui Săndoi

10 Noi 2009   •   00:00

Reprezentativa de tineret s-a reunit ieri, la Mogoşoaia, în vederea confruntării de sâmbătă, de la ora 15:00, de la Buzău, împotriva Letoniei, din preliminariile CE 2011.



Selecţionerul Emil Săndoi a anunţat că România este obligată să obţină victoria în faţa Letoniei, echipă în faţa căreia tricolorii mici au pierdut, în tur, cu 1-5. "Trebuie să vorbim pe teren, cel mai mult şi cel mai bine. Va fi un joc important pentru menţinerea în lupta pentru calificare. Mai puţin contează aceste aspecte legate de revanşă şi nu trebuie să gândim aşa, ne interesează doar victoria. Însă, dacă vom obţine victoria şi o vom face la scor, atunci putem spune că este vorba şi despre o revanşă. În tur a fost un accident şi trebuie să-l uităm.

Trebuie să ne gândim doar la viitor, cred că greşelile au fost remediate." Tehnicianul naţionalei Under 21 a mai afirmat că se confruntă cu multe probleme de lot şi nu va putea conta pe jucători precum Torje, Onicaş, Rusescu, Ochiroşii, Răduţă sau Alexe, toţi accidentaţi. "Mă bucur că Melinte a debutat în Serie A, este un pas înainte şi chiar a făcut un meci bun contra lui Inter", a completat Săndoi. Atacantul Braşovului, Sabrin Sburlea, a declarat: "Partida cu Letonia este foarte importantă şi trebuie neapărat să ne impunem dacă vrem să păstrăm şanse de calificare la turneul final din 2011".

×
Subiecte în articol: sport