x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oferta fabuloasa - Nebunie pentru Ronaldinho

Oferta fabuloasa - Nebunie pentru Ronaldinho

de Delia Gomoescu    |    06 Ian 2007   •   00:00
Oferta fabuloasa - Nebunie pentru Ronaldinho

Povestea de dragoste dintre Ronaldinho si Barcelona pare sa se apropie de final. Vedeta braziliana se cearta din ce in ce mai des cu antrenorul Frank Rijkaard, iar o eventuala despartire n-ar fi deloc de domeniul fantasticului. Totul, spre bucuria celor de la Milan. Site-ul tg.com scrie ca italienii sunt gata sa ofere suma-record de 110 milioane de euro pentru ca din vara Ronaldinho sa imbrace tricoul "rossonero".

CERTURI. Asul brazilian si l-a pus in cap pe Frank Rijkaard inca de la inceputul anului. Ronaldinho n-a binevoit sa se intoarca la timp la Barcelona, asa ca a tras chiulul la primele doua sedinte de pregatire, programate la 3 ianuarie. Mai mult, el a intarziat mai bine de jumatate de ora si la antrenamentul de joi dimineata, lasandu-i sa astepte pe cei 12.000 de suporteri veniti special sa-l vada. E adevarat ca si Deco a fost intr-o situatie similara, insa portughezul fusese invoit pentru niste probleme familiale. Atitudinea lui Ronaldinho n-a fost deloc pe placul presei iberice, si cu atat mai putin pe gustul tehnicianului olandez, care l-a trimis sa se antreneze de unul singur. Brazilianul a incercat sa se apere punand intarzierea pe seama orarului de zbor, insa presa spaniola l-a taxat imediat. "El nu are problemele pe care le au ceilalti sud-americani. Nu zboara cu falimentara Air Madrid, iar cu ce castiga ar fi putut sa-si inchirieze un avion care sa-l aduca la timp direct la stadion", a comentat El Periodico.

SPERANTE. Neintelegerile dintre Ronaldinho si catalani au adus zambetul pe fata celor de la Milan. "Rossonerii" nu vor sa-l scape din nou pe brazilian, asa cum au patit in vara, astfel ca au pregatit o suma fabuloasa: 110 milioane de euro. Desi tranzactia nu e usor de realizat, visul italienilor de a vedea in "rossonero" cuplul de vis Ronaldinho - Kaka e mai aproape de realitate.

×
Subiecte în articol: sport ronaldinho