x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ogararu e francez sau e bolnav?

Ogararu e francez sau e bolnav?

19 Ian 2005   •   00:00

Situatia fundasului dreapta al Stelei, George Ogararu, tinde sa devina un adevarat caz. Fotbalistul nu a dat nici ieri vreun semn de viata, insa, curios, conducerea ros-albastrilor nu pare impacientata.

CAZ. George Ogararu a fost una dintre revelatiile anului precedent. La inceputul lui 2005 a aparut "cazul Ogararu"
DISPARUT. Ogararu trebuia sa plece marti seara spre Cipru, alaturi de cei doi jucatori senegalezi, Mamadou Traore si Adama Gueyeme, care urmeaza sa fie testati de antrenorul Walter Zenga. Totusi, de pe Aeroportul Otopeni nu au decolat cu destinatia Larnaca decat fotbalistii africani, iar despre Ogararu nu stia nimeni nimic.

IN CEATA. Nici ieri George Ogararu nu s-a prezentat pentru a pleca in Insula Afroditei, insa lipsa de reactie a conducerii din Ghencea este suspecta. Extrem de intrasigent in cazul unei abateri minore a lui Neaga si foarte sever in cantonamentul din Cipru, tehnicianul italian nu pomeneste nimic despre situatia lui Ogararu. Pe langa varianta unei eventuale negocieri cu un club francez (n.r - ieri se vorbea chiar despre PSG), a mai aparut informatia conform careia jucatorul ros-albastrilor ar avea o grava problema de sanatate, iar acest lucru ar fi tinut secret pana la efectuarea tuturor analizelor.

VICTORIE
Ieri, de la ora 15:00, Steaua a sustinut primul meci amical din 2005. Pe un teren apartinand bazei "Alpha Sport" de langa Larnaca, elevii lui Walter Zenga au invins cu 1-0 echipa rusa de liga secunda Luch-Energya Vladivostok. Unicul gol a fost reusit de Gabriel Bostina, in minutul 90, dintr-un penalty obtinut de Andrei Cristea. Zenga a inceput cu urmatorul 11: Hamutovski - P. Marin, Radoi, Ghionea, Nesu - Paraschiv, D. Munteanu, Dica - Neaga, Ciocoiu, Dinita. Dupa pauza, echipa Stelei a aratat astfel: Hamutovski (’75 M. Toma) - Keca, E. Baciu, Ghionea (’60 Gueyeme), Nesu (’60 Traore) - Nicolita, Pitu, Lovin, Bostina - Oprita, A. Cristea.

×
Subiecte în articol: sport ogararu