x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oţelul – Dinamo 0-1: Trei puncte mediocre

Oţelul – Dinamo 0-1: Trei puncte mediocre

de Jurnalul National    |    07 Apr 2008   •   00:00

Antrenorul de vreme rea al “câinilor”, Cornel Ţălnar, a revenit pe banca tehnică, deşi doar un post de conjunctură, cu o victorie în deplasare, 1-0 la Galaţi.

Antrenorul de vreme rea al “câinilor”, Cornel Ţălnar, a revenit pe banca tehnică, deşi doar un post de conjunctură, cu o victorie în deplasare, 1-0 la Galaţi. Acelaşi tehnician fusese în înlocuit cu Gigi Mulţescu, în urmă cu o lună, tot după un succes extern, 2-1 la Mioveni.

 

OBIECTIV. Victoria campioanei s-a conturat greu şi doar datorită intervenţiilor portarului Bogdan Lobonţ, Dănciulescu (’64) salvînd onoarea unei echipe al cărui obiectiv s-a schimbat din nou. “Nu mai avem şanse la locul secund, acum ne luptăm pentru poziţia a treia”, a spus preşedintele executiv, Cristi Borcea. Antrenorul Cornel Ţălnar şi-a contrazis şeful: “Din cîte ştiu eu, obiectivul este calificarea într-o cupă europeană, nu locul 3, dar pentru mine important este să câştig toate meciurile”. Tehnicianul gălăţenilor, Petre Grigoraş, vorbeşte de probleme psihice: “Dinamo a profitat de slăbiciunile unei echipe blocate psihic. Este trist, dar acum trebuie să ne luptăm pentru evitarea retrogradării”.

×
Subiecte în articol: sport