x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Otelul - Gica Popescu - presedinte, Dan Petrescu - antrenor

Otelul - Gica Popescu - presedinte, Dan Petrescu - antrenor

de Vicentiu Neagoe    |    Florin Gongu    |    30 Noi 2005   •   00:00
Otelul - Gica Popescu  -  presedinte, Dan Petrescu  -  antrenor

Parcursul dezastruos din acest tur de campionat va determina schimbari masive in toate structurile clubului Otelul Galati. Singura persoana care va supravietui acestor permutari este actualul presedinte, Marius Stan.

SURPRIZE. Conform unor surse apropiate gruparii dunarene, in aceasta pauza competitionala noul presedinte al clubului va fi numit Gica Popescu, dorit cu insistenta de catre investitorii indieni de la "Mittal Steel". Sosirea lui Popescu o va atrage cu sine si pe cea a bunul sau prieten, Dan Petrescu. Acesta din urma anuntase ca va parasi fotbalul romanesc in cazul in care fostul sau coechipier din "Generatia de Aur" nu va deveni presedinte al FRF. Desi acest lucru nu s-a intamplat, Petrescu si-a manifestat intentia de a ramane sa lucreze alaturi de Gica Popescu.

OFERTE. Dan Petrescu mai detine doua oferte tentante. Una este din partea fostei castigatoare a Cupei Campionilor Europeni, Nottingham Forrest, club care se zbate de multi ani in ligile inferioare din Anglia. De asemenea, el este curtat si de catre cunoscuta echipa Wisla Cracovia, campioana Poloniei.

SALARIU. Din cate se pare, conducerea celor de la "Mittal Steel" i-a oferit lui Dan Petrescu un salariu impresionant pentru Divizia A, 200.000 de euro pe sezon. Aceleasi surse sustin ca promotorul acestei idei este actualul presedinte al Otelului, Marius Stan, unul dintre cei mai ferventi sustinatori ai lui Gica Popescu in lupta pe care acesta a sustinut-o cu Mircea Sandu pentru sefia FRF. Daca va accepta oferta galatenilor, Dan Petrescu ar urma sa ocupe locul doi in topul celor mai bine remunerati tehnicieni din Divizia A, dupa Gica Hagi, care primeste la Poli Timisoara 450.000 de euro pe sezon.

×
Subiecte în articol: sport Gica Popescu petrescu dan