x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ovidiu Petre, incert

Ovidiu Petre, incert

de Mihai Igirosanu    |    19 Mai 2008   •   00:00
Ovidiu Petre, incert
Sursa foto: rpressport /

Deşi stagiul din Turcia nu a implicat decît relaxare, distracţie şi doar puţin efort fizic, mijlocaşul Ovidiu Petre a devenit incert cu doar două săptămîni înaintea Euro 2008.

Deşi stagiul din Turcia nu a implicat decît relaxare, distracţie şi doar puţin efort fizic, mijlocaşul Ovidiu Petre a devenit incert cu doar două săptămîni înaintea Euro 2008.


Internaţionalul Stelei nu a participat la antrenamentul programat sîmbătă seară, în Antalya, resimţind dureri pu­ternice la genunchiul drept. Ovidiu Petre s-a accidentat în timpul unui meci de volei pe plajă, iar staff-ul medical i-a aplicat imediat o pungă de gheaţă pe piciorul cu probleme.


TEAMĂ. “De cîteva zile am simţit o durere puternică pe partea stîngă a piciorului drept. Sper să nu fie ceva grav. Vom afla săptămîna viitoare”, a declarat Ovidiu Petre, care va fi supus la începutul aceste săptămîni unor teste complexe, în urma cărora se va decide dacă va putea participa la turneul final din Austria şi Elveţia. O posibilă indisponibilitate a longilinului mijlocaş i-ar putea crea mari probleme selecţionerului Victor Piţurcă, Petre fiind unul dintre oamenii de bază în mecanismul creionat pentru Euro.

În cadrul unei conferinţe de presă organizate sîmbătă după-amiază la Hotelul Rixos, mijlocaşul Paul Codrea a declarat: “În Italia se vorbeşte deja foarte mult despre partida cu România, din grupă. Îşi fac anumite calcule cu trei puncte luate împotriva noastră, aşa cum se întîmplă probabil şi cu Franţa, şi cu Olanda. Dar e mai bine că sîntem outsideri, fiindcă presiunea nu e pe noi şi putem produce surprize. Deja a început să se simtă şi emoţiile înaintea turneului final”.

Sporturile preferate ale tricolorilor: voleiul, tenisul şi polo

În afara antrenamentelor şi sesiunilor de cumpărături, trico­lorii îşi petrec majoritatea timpului liber pe terenurile de tenis, pe plajă, acolo unde joacă volei, dar şi în piscina Complexului Rixos, unde încing partide de polo. Patru dintre jucătorii naţionalei, portarul Bogdan Lobonţ, Dorin Goian, Florentin Petre şi Paul Codrea, s-au distrat copios în bazin, echipaţi cu căştile specifice poloiştilor, încercînd să învingă o echipă formată din alţi turişti. De asemenea, Mirel Rădoi, Paul Codrea şi Dorin Goian au fost subiectul amuzamentului coechipierilor în momentul în care s-au desfăşurat pe terenurile de tenis de cîmp. În cele din urmă, micuţul Codrea l-a învins pe înaltul Goian, iar căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, a renunţat rapid la rachetă, recunoscîndu-şi slăbiciunile în materie de sport alb. În fine, echipele Deac/ Săpunaru şi Nicoliţă/Moţi au evoluat în cîteva captivante meciuri de tenis cu piciorul.

×
Subiecte în articol: sport petre